Editar la informació del compte de Google

Gestioneu la informació associada al vostre compte de Google.

Editar la informació bàsica del compte

Podeu editar la informació associada al compte, com ara el nom, la data de naixement, el sexe, les adreces electròniques i els números de telèfon.

1. Inicieu la sessió a El meu compte.
  2. A la secció "Informació personal i privadesa", seleccioneu Les teves dades personals.
  3. Trieu la informació que vulgueu editar i seguiu les instruccions.

Més detalls sobre la vostra informació

Sexe

A l'apartat "Sexe" d'El meu compte teniu diverses opcions. Podeu fer el següent:

• Especificar el vostre sexe.
  • Optar per no especificar el vostre sexe.
  • Afegir un sexe personalitzat i indicar a Google com se us ha d'adreçar.

Qui veu la informació sobre el vostre sexe

De manera predeterminada, la informació sobre el vostre sexe no es comparteix amb els altres usuaris dels productes de Google. Podeu controlar qui veu aquesta informació a la pàgina "Sobre mi".

Com utilitza Google la informació sobre el vostre sexe

Utilitzem aquesta informació per personalitzar més els serveis de Google. Si especifiqueu el vostre sexe, ens ajudeu a fer el següent:

• Personalitzar missatges, anuncis i altres textos que facin referència a la vostra persona. Per exemple, els usuaris que poden veure la informació sobre el vostre sexe veuran textos com ara "Contacteu amb ell" o "Contacteu amb ella".
  • Oferir-vos contingut més rellevant i personalitzat que us pugui interessar.

Si no especifiqueu el vostre sexe, utilitzarem expressions neutres per fer referència a la vostra persona, com ara "Contacteu-hi".

Canviar la contrasenya
  1. Inicieu la sessió a El meu compte.
  2. A la secció "Inici de sessió i seguretat", seleccioneu Inici de sessió a Google.
  3. Seleccioneu Contrasenya.
  4. Torneu a introduir la contrasenya si se us demana.
  5. Seguiu les instruccions i seleccioneu Canvia la contrasenya.

Per obtenir més informació sobre seguretat i protecció, consulteu el Centre de seguretat de Google.

Controlar com us veuen la resta d'usuaris

A la pàgina "Sobre mi", podeu triar la informació vostra que voleu que vegin la resta d'usuaris dels diversos serveis de Google, com ara Gmail i Hangouts. També podeu previsualitzar com es mostrarà la informació als altres usuaris.

A continuació, us indiquem algunes de les dades que podeu modificar:

• l'àlies
  • el sexe
  • la informació laboral (com ara l'empresa on treballeu)
  • la informació personal de contacte (com ara el número de telèfon, l'adreça electrònica o l'adreça postal)
  • la informació laboral de contacte (com ara el número de telèfon o l'adreça electrònica professional)
  • els llocs que heu visitat
  • la informació sobre la vostra formació

Obteniu més informació sobre com actualitzar aquesta informació i previsualitzar com es mostra als altres usuaris.

Zona horària

Quan viatgeu, és possible que vulgueu consultar els esdeveniments en la zona horària de la vostra ubicació actual. Obteniu més informació sobre com canviar la zona horària a Google Calendar.