Editar la informació bàsica del compte

Per editar el compte, inicieu la sessió a El meu compte.

Adreça electrònica
  1. Inicieu la sessió a El meu compte.
  2. A la secció "Informació personal i privadesa", seleccioneu La vostra informació personal.
  3. Seleccioneu Correu electrònic.
  4. Seguiu les instruccions de la pantalla.

Nota: si feu servir Gmail, no podeu canviar el nom d'usuari. Més informació

Número de telèfon
  1. Inicieu la sessió a El meu compte.
  2. A la secció "Informació personal i privadesa", seleccioneu La vostra informació personal.
  3. Seleccioneu Telèfon.
  4. Seguiu les instruccions de la pantalla.

Més informació sobre com podeu afegir un número de telèfon al compte

Contrasenya
  1. Inicieu la sessió a El meu compte.
  2. A la secció "Inici de sessió i seguretat", seleccioneu Inici de sessió a Google.
  3. Seleccioneu Contrasenya.
  4. Torneu a introduir la contrasenya si se us demana.
  5. Seguiu les instruccions de la pantalla i seleccioneu Canvia la contrasenya.

Per obtenir més informació sobre la seguretat i la protecció, accediu al Centre de seguretat de Google.

Àlies del compte
  1. Inicieu la sessió a El meu compte.
  2. A la secció "Informació personal i privadesa", seleccioneu La vostra informació personal.
  3. Trieu Àlies.
  4. Introduïu un àlies nou (o elimineu-ne l'actual).
  5. Trieu Fet.

Si teniu Google+, podeu canviar el nom personal o l'àlies si feu clic a Edita el perfil, al quadre "Informació personal".

Data de naixement

Si afegiu la data de naixement al compte de Google, podrem saber que teniu l'edat necessària per utilitzar funcions determinades. També la podeu compartir a Google+. Més informació sobre com afegir un aniversari al compte

Zona horària

Quan viatgeu, és possible que vulgueu consultar els esdeveniments de la zona horària de la vostra ubicació actual. Per canviar la zona horària, editeu la configuració a Google Calendar.

Foto del perfil

Si feu servir Google+, llegiu aquests passos sobre com podeu canviar la foto del perfil.

Suprimir productes
  1. Inicieu la sessió a El meu compte.
  2. A la secció "Preferències del compte", seleccioneu Suprimeix el compte o els serveis.
  3. Trieu Suprimeix els productes.
  4. Feu clic a l'enllaç per suprimir el producte que vulgueu.

Tingueu en compte que no sempre es pot suprimir un sol servei. Si voleu obtenir més informació sobre les opcions disponibles per a un servei, visiteu la pàgina d'Ajuda de Google, en què trobareu informació completa sobre productes específics.

Suprimir el compte
  1. Inicieu la sessió a El meu compte. Si heu oblidat la contrasenya, podeu restablir-la.
  2. A la secció "Preferències del compte", seleccioneu Suprimeix el compte o els serveis.
  3. Trieu Elimina el compte i les dades de Google.
  4. Reviseu el que esteu suprimint i activeu les dues caselles de selecció a la part inferior de la pàgina. Trieu Suprimeix el compte.

Nota: si suprimiu el compte, també suprimireu de manera permanent els productes de Google que tingui associats, com ara l'activitat web i d'aplicacions. Si utilitzeu Gmail amb el compte, ja no podreu accedir a la safata d'entrada ni tornar a fer servir el nom d'usuari de Gmail.

Per obtenir consells sobre la seguretat en línia, visiteu el Centre de seguretat de Google.