Editar la informació del compte de Google

Podeu gestionar la informació associada amb el vostre compte de Google.

Editar la informació bàsica del compte

Podeu editar informació com ara el nom, l'adreça electrònica i el número de telèfon que teniu associats amb el vostre compte, així com la vostra data de naixement. Aquesta informació bàsica s'utilitza per ajudar altres usuaris a contactar-vos més fàcilment en productes com ara Hangouts, Gmail i Maps.

1. Inicieu la sessió a El meu compte.
  2. A la secció "Informació personal i privadesa", seleccioneu Les vostres dades personals.
  3. Trieu la informació que vulgueu editar i seguiu les instruccions que es mostraran a la pantalla.

Nota: l'adreça electrònica i el número de telèfon que definiu aquí es faran servir per ajudar-nos a identificar-vos i a posar-vos en contacte amb altres usuaris. Són diferents del número de telèfon i l'adreça electrònica de recuperació, que us ajudaran a tornar a accedir al compte si mai n'oblideu la contrasenya.

Canviar la contrasenya
  1. Inicieu la sessió a El meu compte.
  2. A la secció "Inici de sessió i seguretat", seleccioneu Inici de sessió a Google.
  3. Seleccioneu Contrasenya.
  4. Torneu a introduir la contrasenya si se us demana.
  5. Seguiu les instruccions de la pantalla i seleccioneu Canvia la contrasenya.

Per obtenir més informació sobre la seguretat i la protecció, consulteu el Centre de seguretat de Google.

Controlar la manera com us veuen la resta d'usuaris

A la pàgina Sobre mi, podeu triar la informació vostra que voleu que vegin la resta d'usuaris. Podeu editar la manera com la informació es mostra a les persones amb les quals interaccioneu als serveis de Google, com ara Gmail i Hangouts. Entre d'altres, podeu modificar la informació següent:

• àlies
  • informació laboral, com ara l'empresa on treballeu
  • informació personal de contacte, com ara el número de telèfon, l'adreça electrònica o l'adreça postal
  • informació laboral de contacte, com ara el vostre número de telèfon o el vostre correu electrònic professional
  • llocs que heu visitat
  • informació sobre la vostra formació

Podeu obtenir més informació sobre com s'actualitza aquesta informació.

Zona horària

Quan viatgeu, és possible que vulgueu consultar els esdeveniments en la zona horària de la vostra ubicació actual. Podeu canviar la zona horària a Google Calendar.

Què fa Google amb aquesta informació

Google fa servir aquesta informació per ajudar la resta d'usuaris dels productes de Google (com ara Hangouts, Gmail i Maps) a obtenir més informació vostra i a contactar-vos fàcilment. Per exemple, si parleu amb algú a través de l'aplicació Gmail o Hangouts, l'altra persona pot fer clic a la vostra foto (o tocar-la) i veurà la informació de contacte que hàgiu decidit compartir.

Podeu obtenir més informació sobre com es controla la manera com la resta d'usuaris veu la vostra informació a Google.