Skapa ett Google-konto

Du kan registrera ett Google-konto med samma användarnamn och lösenord för Gmail, Google+, YouTube och andra produkter från Google.

Skapa ett Google-konto

Besök sidan Skapa ett konto i Google för att skapa ett Google-konto.

Du kan även klicka på länken Skapa ett konto under inloggningsrutan i mitten på Googles inloggningssidor.

Kontrollera om du har ett Google-konto

Om du har loggat in på någon av Googles produkter tidigare (Gmail, Google+ eller YouTube, till exempel) har du redan ett Google-konto. Du kan logga in på och testa vilken som helst av Googles andra produkter med samma användarnamn och lösenord som du skapade för den första.

Om du inte minns att du har loggat in någon gång och vill kontrollera om du har ett konto anger du din e-postadress på sidan för lösenordshjälp. Om det inte finns något Google-konto kopplat till e-postadressen får du följande meddelande: Det gick inte att hitta Google-kontot. Försök igen.

Om du har glömt användarnamnet eller lösenordet besöker du sidan Har du problem med att logga in?.

E-postmeddelanden till ditt konto

Om du har registrerat dig för Gmail med ditt Google-konto skickar vi alla kontorelaterade e-postmeddelanden till din nya Gmail-adress som är ditt användarnamn@gmail.com.

Om du vill ändra vart aviseringar skickas gör du det genom att logga in på Mitt konto. Läs mer om säkerhetsmeddelanden.