Öppna ett Google-konto

Med ett Google-konto får du tillgång till flera olika produkter från Google, som Gmail, Google+, YouTube och många fler. I ett Google-konto ingår en Gmail-adress och en profil på Google. De olika produkterna samverkar och ger dig en bättre och mer anpassad upplevelse.

Om du vill skapa ett Google-konto besöker du kontoregistreringssidan. Du kan även klicka på knappen Skapa ett konto i det övre högra hörnet på alla Googles inloggningssidor. Du använder samma konto för alla produkter från Google. När du har skapat ett konto (det spelar ingen roll om du gör det på kontoregistreringssidan eller via inloggningssidan för en viss produkt) kan du logga in på alla Googles produkter med det användarnamnet och lösenordet.

Låt säga att du vill börja lägga upp videoklipp på YouTube. Då besöker du www.youtube.com och skapar ett Google-konto. Nu kan du använda det här användarnamnet och lösenordet när du loggar in och laddar upp videoklipp på YouTube. Du kan även använda samma uppgifter när du skapar och delar dokument i Google Dokument.

Vi kommer att skicka alla meddelanden om ditt konto och dina produkter till den nya Gmail-adressen (användarnamn@gmail.com).

När du skapar kontot ber vi dig om vissa uppgifter för att vi ska kunna erbjuda en säker och anpassad upplevelse på Google. Läs mer om vilka uppgifter du måste ange vid registreringen.