Skapa ett Google-konto

Du kan registrera dig för ett Google-konto som du kan använda med Gmail, Google+, YouTube och andra produkter från Google.

SKAPA ETT GOOGLE-KONTO

Du kan skapa ett Google-konto på sidan Registrera dig. Du kan även välja Fler alternativ och sedan Skapa konto på Googles inloggningssida.

Kontrollera om du redan har ett Google-konto

Om du har loggat in på någon av Googles produkter tidigare (Gmail, Maps eller YouTube, till exempel) har du redan ett Google-konto. Du kan logga in på alla andra Google-produkter med samma användarnamn och lösenord som du skapade för den produkten.

Om du inte kommer ihåg om du har loggat in någon gång och vill kontrollera om du har ett konto anger du din e-postadress. Ett meddelande visas om inget Google-konto har kopplats till e-postadressen.

Om du har glömt ditt användarnamn eller lösenord följer du anvisningarna för att återställa kontot.

Kontrollera vart aviseringsmeddelanden skickas

Om du har registrerat dig för Gmail med ditt Google-konto skickar vi alla aviseringar som gäller kontot till din Gmail-adress.

Redigera kontaktadressen om du vill ändra vart aviseringarna skickas.