Skapa ett Google-konto

Med ett Google-konto får du åtkomst till produkter från Google som Gmail, Google+, YouTube med flera med ett enda användarnamn och lösenord. När du skapar ett Google-konto får du en Gmail-adress och en profil på Google+ och du kan använda samma användarnamn och lösenord när du loggar in på alla Googles produkter.

Skapa ett Google-konto

Om du vill skapa ett Google-konto besöker du sidan Skapa ett Google-konto.

Du kan även klicka på länken Skapa ett konto under inloggningsrutan i mitten på Googles inloggningssidor.

Kan jag kolla om jag redan har ett Google-konto?

Om du har loggat in på någon av Googles produkter tidigare (Gmail, Google+ eller YouTube, till exempel) har du redan ett Google-konto. Du kan logga in på och testa vilken som helst av Googles andra produkter med samma användarnamn och lösenord som du skapade för den första.

Om du inte kan dra dig till minnes att du har loggat in någon gång och vill kontrollera om du har ett konto anger du din e-postadress på sidan för lösenordshjälp. Om det inte finns något Google-konto kopplat till e-postadressen visas meddelandet Det gick inte att hitta något konto med den e-postadressen.

Om du har glömt användarnamnet eller lösenordet besöker du sidan Har du problem med att logga in?

E-postmeddelanden till ditt konto

Om du har registrerat dig för Gmail med ditt Google-konto skickar vi alla kontorelaterade e-postmeddelanden till din nya Gmail-adress som är ditt användarnamn@gmail.com.

Om du vill ändra vart aviseringar skickas gör du det genom att logga in på Mitt konto. Läs mer om säkerhetsaviseringar här.

hc_author_kelly

Kaley jobbar i supportteamet för Google Konton och det är hon som har skrivit den här hjälpsidan. Du får gärna ge förslag på hur artikeln kan förbättras nedan.