Ta den nye sikkerhetssjekken. Forbedre sikkerheten til Google-kontoen med en sjekk som tar to minutter.

Opprett en Google-konto

Du kan registrere deg for en Google-konto for å bruke Gmail, Google+, YouTube og andre Google-produkter.

Lag en ny konto

For å opprette en Google-konto, gå til Opprett en Google-konto.

Du kan også gå til en hvilken som helst Google-påloggingsside og velge Flere alternativer og deretter Opprett konto.

Sjekk om du allerede har en Google-konto

Hvis du har logget på et Google-produkt før (f.eks. Gmail, Google+ eller YouTube), har du allerede en Google-konto. Du kan bruke det samme brukernavnet og passordet til å logge på alle andre Google-produkter.

Hvis du ikke kan huske å ha logget på før og du vil sjekke om du har en konto, kan du skrive inn e-postadressen din. Hvis den ikke er tilknyttet noen Google-konto, ser du en melding som informerer om det.

Hvis du har glemt brukernavnet og passordet ditt, kan du følge fremgangsmåten for å gjenopprette kontoen din.

Sjekk hvor e-postvarsler sendes

Hvis du registrerte deg for Gmail med Google-kontoen din, sender vi alle e-poster med kontorelaterte varsler til Gmail-adressen din.

For å endre hvor du får varsler, logg på Min konto og deretter Personlige opplysninger og deretter E-post.