Opprett en Google-konto

Med en Google-konto får du tilgang til et stort utvalg Google-produkter, for eksempel Gmail, Google+, YouTube og flere, med ett enkelt brukernavn og passord. En Google-konto omfatter også en Gmail-adresse og en Google+-profil. Når du oppretter en Google-konto, kan du bruke det samme brukernavnet og passordet for å logge på alle Google-produkter.

Opprett en Google-konto

Du kan opprette en Google-konto ved å gå til siden Opprett en Google-konto.

Du kan også velge Opprett en konto-linken under påloggingsfeltet midt på hvilken som helst Google-påloggingsside.

Kan jeg sjekke om jeg allerede har en Google-konto?

Hvis du har logget på et Google-produkt før (f.eks. Gmail, Google+ eller YouTube), har du allerede en Google-konto. Du kan bruke det samme brukernavnet og passordet du opprettet for det produktet, til å logge på alle de nye Google-produktene du ønsker å prøve.

Hvis du ikke kan huske at du noen gang har logget på, og vil sjekke om du har en konto, trenger du bare å skrive inn e-postadressen din på siden for passordhjelp. Hvis det ikke er knyttet noen Google-konto til e-postadressen din, får du en melding om at det ikke finnes noen Google-konto registrert for e-postadressen du oppga.

Hvis du har glemt brukernavnet eller passordet ditt, kan du gå til siden for påloggingsproblemer.

E-postvarsler til kontoen din

Hvis du registrerte deg for Gmail med Google-kontoen din, sender vi alle kontorelaterte e-postvarsler til den nye Gmail-adressen din, som er brukernavnetditt@gmail.com.

Hvis du vil endre hvor du får varslinger, kan du gjøre det ved å logge på Min konto. Finn ut mer om sikkerhetsvarsler her.