Een Google-account maken

U kunt zich aanmelden voor een Google-account als u Gmail, Google+, YouTube of andere Google-producten wilt gebruiken.

Een Google-account maken

U kunt een Google-account instellen op de pagina Aanmelden. Of selecteer op een Google-inlogpagina Meer opties en vervolgens Account maken.

Controleren of u al een Google-account heeft

Als u eerder heeft ingelogd bij een Google-product (zoals Gmail, Maps of YouTube), heeft u al een Google-account. U kunt uw gebruikersnaam en wachtwoord voor dat product ook gebruiken om in te loggen bij andere Google-producten.

Als u zich niet kunt herinneren dat u ooit bent ingelogd en wilt controleren of u een account heeft, geeft u uw e-mailadres op. Er wordt een bericht weergegeven als er geen Google-account aan het e-mailadres is gekoppeld.

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, volgt u de stappen om uw account te herstellen.

Controleren waar e-mailmeldingen naartoe worden verzonden

Als u zich heeft aangemeld voor Gmail met uw Google-account, sturen we alle accountgerelateerde meldingsberichten naar uw Gmail-adres.

Als u wilt wijzigen waar u meldingen ontvangt, past u uw e-mailadres voor contact aan.

hc_author_accounts

Nick is Google Accounts-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder feedback achter over hoe hij de pagina kan verbeteren.