Een Google-account maken

U kunt zich registreren voor een Google-account om Gmail, Google+, YouTube en andere Google-producten te gebruiken met dezelfde combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord.

Een nieuw account maken

Als u een Google-account wilt instellen, gaat u naar de pagina waar u een Google-account kunt maken.

U kunt ook Meer opties en vervolgens Account maken selecteren op een Google-inlogpagina.

Controleren of u al een Google-account heeft

Als u eerder heeft ingelogd bij een Google-product (zoals Gmail, Google+ of YouTube), heeft u al een Google-account. U kunt uw gebruikersnaam en wachtwoord voor dat product ook gebruiken om in te loggen bij andere Google-producten.

Als u zich niet kunt herinneren dat u ooit bent ingelogd en wilt controleren of u een account heeft, geeft u op de pagina voor wachtwoordherstel uw e-mailadres op. Als er geen Google-account aan uw e-mailadres is gekoppeld, ontvangt u het bericht 'Kan uw Google-account niet vinden. Probeer het opnieuw.'

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, gaat u naar de pagina voor accountondersteuning.

Controleren waar e-mailmeldingen naartoe worden verzonden

Als u zich heeft aangemeld voor Gmail met uw Google-account, verzenden we alle accountgerelateerde e-mails naar uw Gmail-adres (gebruikersnaam@gmail.com).

Als u het adres wilt wijzigen waarop u meldingen ontvangt, logt u in bij Mijn account en vervolgens Apparaatactiviteit en meldingen.

hc_author_ashley

Ashley is Google Accounts-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder feedback achter over hoe ze de pagina kan verbeteren.