Een Google-account maken

Met een Google-account heeft u toegang tot verschillende Google-producten, zoals Gmail, Google+, YouTube en nog veel meer. Een Google-account bestaat uit een Gmail-adres en een Google-profiel om u een rijkere en meer gepersonaliseerde ervaring in Google-producten te leveren.

U kunt een Google-account maken door naar de pagina voor het maken van een account te gaan of door op de knop Een account maken in de rechterbovenhoek van een aanmeldingspagina van Google te klikken. U kunt uw Google-account gebruiken met alle Google-producten, dus zodra u een account heeft gemaakt (ongeacht of u dit via de pagina voor het maken van een account of via de aanmeldingspagina van een specifiek product heeft gedaan), kunt u die gebruikersnaam en dat wachtwoord gebruiken met elk Google-product.

Stel dat u YouTube wilt gaan gebruiken om uw video's te posten. U gaat naar www.youtube.com en maakt een Google-account. U kunt die combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord niet alleen gebruiken om video's op YouTube te posten, maar ook om documenten te maken en te delen op Google Documenten.

We sturen alle e-mails over uw account- en productgebruik naar uw nieuwe Gmail-adres (uwgebruikersnaam@gmail.com).

Wanneer u uw account maakt, vragen we u om bepaalde gegevens zodat we een veilige en gepersonaliseerde Google-ervaring aan u kunnen leveren. Meer informatie over de gegevens die u verstrekt tijdens de registratie.