Een Google-account maken

Met een Google-account heeft u slechts één gebruikersnaam en wachtwoord nodig om toegang te krijgen tot Google-producten zoals Gmail, Google+, YouTube en meer. Een Google-account wordt geleverd met een Gmail-adres en een Google+ profiel voor een rijkere en meer gepersonaliseerde ervaring op Google.

Een Google-account maken

Ga naar de pagina Uw Google-account maken om een Google-account te maken.

U kunt ook op de link Een account maken onder het inlogvak in het midden van een Google-inlogpagina klikken.

Dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord gebruiken voor alle Google-producten

Nadat u een Google-account heeft gemaakt, kunt u dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord gebruiken om in te loggen bij een Google-product. Dit is het geval ongeacht of u het account heeft gemaakt via de hoofdpagina voor aanmelden of via de aanmeldpagina van een specifiek product. Stel dat u YouTube wilt gaan gebruiken om uw video's te posten. U gaat naar www.youtube.com en maakt een Google-account. U kunt die gebruikersnaam en dat wachtwoord niet alleen gebruiken om video's op YouTube te posten, maar ook om documenten te maken en te delen op Google Documenten.

Kan ik controleren of ik al een Google-account heb?

Als u eerder bent ingelogd bij een Google-product (zoals Gmail, Google+ of YouTube), heeft u al een Google-account. U kunt de gebruikersnaam en het wachtwoord die u voor dat product heeft ingesteld, gebruiken om in te loggen bij nieuwe Google-producten die u wilt proberen. Als u uw gebruikersnaam en wachtwoord bent vergeten, gaat u naar de pagina Problemen met inloggen.

Meldingen per e-mail verzenden naar uw account

Als u zich heeft aangemeld voor Gmail met uw Google-account, verzenden we alle accountgerelateerde e-mails naar uw nieuwe Gmail-adres (uw gebruikersnaam@gmail.com).

hc_author_kelly

Kaley maakt deel uit van het ondersteuningsteam voor Google Accounts en is auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder suggesties achter hoe ze haar artikel kan verbeteren.