Udfør det nye sikkerhedstjek. Beskyt din Google-konto yderligere med et tjek, der kun tager to minutter.

Opret en Google-konto

Du kan oprette en Google-konto for at bruge Gmail, Google+, YouTube og andre Google-produkter.

Opret en ny konto

Du kan oprette en Google-konto ved at gå til siden Opret din Google-konto.

Du kan også gå til en hvilken som helst Google-loginside og vælge Flere valgmuligheder og dernæst Opret konto.

Tjek, om du allerede har en Google-konto

Hvis du tidligere har logget ind på et Google-produkt (f.eks. Gmail, Google+ eller YouTube), har du allerede en Google-konto. Du kan bruge det brugernavn og den adgangskode, du har oprettet til det pågældende produkt, til at logge ind på andre Google-produkter.

Hvis du ikke kan huske, om du nogensinde har logget ind, og gerne vil tjekke, om du har en konto, skal du indtaste din mailadresse. Hvis der ikke er knyttet nogen Google-konto til din mailadresse, får du en meddelelse om dette.

Hvis du har glemt dit brugernavn eller din adgangskode, skal du følge vejledningen i, hvordan du gendanner din konto.

Find ud af, hvor dine underretninger sendes til

Hvis du har tilmeldt dig Gmail med din Google-konto, sender vi alle kontorelaterede mailunderretninger til din Gmail-adresse.

Hvis du vil ændre på, hvor dine underretninger skal sendes hen, skal du logge ind på Min konto og dernæst Dine personlige oplysninger og dernæst Mail.