Crear un compte de Google

Podeu registrar-vos per obtenir un compte de Google i fer servir Gmail, Google+, YouTube i altres productes de Google que utilitzin el mateix nom d'usuari i la mateixa contrasenya.

Crear un compte

Per configurar un compte de Google, aneu a la pàgina Creeu el vostre compte de Google.

També podeu seleccionar l'enllaç Creeu un compte que hi ha a sota del quadre d'inici de sessió de qualsevol pàgina d'inici de sessió de Google.

Comprovar si ja es té un compte de Google

Si anteriorment heu iniciat la sessió en algun producte de Google (com ara Gmail, Google+ o YouTube), vol dir que ja teniu un compte de Google. Podeu fer servir el mateix nom d'usuari i la mateixa contrasenya que vau crear per a aquell producte per iniciar la sessió en la resta de productes de Google.

Si no recordeu haver iniciat mai la sessió i voleu comprovar si teniu un compte, introduïu l'adreça electrònica a la pàgina d'assistència per a contrasenyes. Si no hi ha cap compte de Google associat a la vostra adreça electrònica, rebreu el missatge "No hem trobat el vostre compte de Google. Torneu-ho a provar".

Si heu oblidat el nom d'usuari o la contrasenya, visiteu la pàgina d'assistència del compte.

Comprovar on s'envien les notificacions per correu electrònic

Si us heu registrat a Gmail amb un compte de Google, us enviarem tots els correus electrònics de notificació relacionats amb el compte a l'adreça de Gmail, que té el format nomusuari@gmail.com.

Per canviar l'adreça en què rebeu les notificacions, inicieu la sessió a El meu compte Després Notificacions i activitat dels dispositius.