Grundlæggende oplysninger om Google Konti

Google Konti er et samlet loginsystem, der giver dig adgang til:

• Gratis Google-produkter, bl.a. Gmail, Google Grupper, Picasa, Webhistorik med flere.
  • AdWords og Google Checkout.

Hvis du allerede har brugt et af disse produkter, har du allerede en Google-konto. Prøv nye Google-produkter ved blot at logge ind med din eksisterende Google-konto. Dit kontobrugernavn er den e-mailadresse, du angav, da du oprettede din Google-konto. Hvis du bruger Gmail, kan du logge ind med dit Gmail-brugernavn.

Hvis du ikke har en Google-konto, kan du oprette en nu.