Retningslinjer for kjøp, oppsigelse og refusjon

Automatisk fornyelse

Som standard blir kjøpt lagringsplass automatisk fornyet ved slutten av abonnementet. Du kan når som helst i løpet av abonnementstiden oppgradere til et abonnement med mer lagringsplass. Du blir umiddelbart oppgradert til det nye lagringsnivået, og kredittkortet ditt blir belastet når du går tom for kreditt.

Hvis du har kjøpt et lagringsabonnement under den gamle betalingsavtalen, kan du fornye abonnementet til du velger å oppgradere, eller til betalingsopplysningene dine utløper.

Hvis automatisk fornyelse mislykkes, får du en utsatt tidsfrist på sju dager, slik at du kan oppdatere betalingsinformasjonen din. I løpet av denne perioden mister du ikke tilgangen til noe i Google-kontoen eller lagringsabonnementet du har.

Hvis du bruker Gmail og automatisk fornyelse mislykkes, blir lagringsabonnementet forlenget med sju dager, slik at du kan oppdatere betalingsopplysningene dine. Du kan bruke de ekstra sju dagene til å frigjøre plass på kontoen din eller kjøpe et nytt lagringsabonnement.

Hvis lagringsabonnementet ditt sies opp eller utløper

Hvis du sier opp lagringsabonnementet ditt, eller når abonnementet utløper, blir lagringsgrensene dine tilbakestilt til gratisnivåene for hvert produkt ved slutten av faktureringsperioden. Dette skjer hvis du overskrider grensen for gratis lagring:

Gmail

Du kan ikke sende eller motta meldinger. Meldinger som sendes til deg, blir returnert til avsenderen.

Viktig: Fra 1. juni 2021: Hvis du forblir inaktiv eller overskrider lagringskvoten din i to år eller mer, kan alle e-postene dine bli slettet.

Google Disk

Du kan ikke synkronisere eller laste opp nye filer. Du kan ikke opprette nye filer i Google Dokumenter, Regneark, Presentasjoner, Tegninger, Skjemaer eller Jamboard. Før du har redusert mengden lagringsplass du bruker, kan verken du eller andre redigere eller kopiere de berørte filene dine. Synkroniseringen mellom Google Disk-mappen på datamaskinen din og Min disk kommer til å stoppe.

Viktig: Fra 1. juni 2021: Hvis du forblir inaktiv eller overskrider lagringskvoten din i to år eller mer, kan alle e-postene dine bli slettet.

Google Foto

Du kan ikke sikkerhetskopiere bilder eller videoer. Hvis du vil legge til flere bilder og videoer, kan du frigjøre lagringsplass på Google-kontoen din eller kjøpe mer Google-lagringsplass.

Viktig: Fra 1. juni 2021: Hvis du forblir inaktiv eller overskrider lagringskvoten din i to år eller mer, kan alle e-postene dine bli slettet.

Si opp abonnementet

Du kan si opp lagringsabonnementet ditt når som helst.

Si opp et Disk-lagringsabonnement

1. Gå til www.google.com/settings/storage.
  2. Logg på Google-kontoen du brukte til å kjøpe lagringsplass.
  3. Klikk på Avbryt under abonnementet ditt.
  4. Se gjennom endringene i lagringen som kommer til å skje etter oppsigelsen. Bekreft ved å klikke på Avslutt abonnementet.
  5. Du får en e-postbekreftelse om oppsigelsen av abonnementet. Når neste måned i abonnementet ditt starter, blir du nedgradert til gratis lagringsnivå for Google Disk, Google Foto og Gmail.

Si opp Google One-lagringsabonnementet

Refusjonsretningslinjer

Kjøp av Google-lagringsabonnementer kan ikke refunderes. Mengden lagringsplass du har kjøpt, har du så lenge abonnementet varer, også hvis du bestemmer deg for å si opp abonnementet.