Retningslinjer for kjøp, oppsigelse og refusjon

Hvis du betaler for ekstra Disk-lagring med en kvalifisert konto, blir du automatisk oppgradert til Google One gratis. Finn ut mer om tilgjengeligheten til Google One.

Google One blir tilgjengelig for flere i de kommende månedene. Før du blir oppgradert, kan du endre eller si opp Disk-abonnementet ditt. Hvis du velger å si opp abonnementet, blir du ikke oppgradert til Google One.

Automatisk fornyelse

Som standard blir kjøpt lagringsplass automatisk fornyet ved slutten av abonnementet ditt. Du kan når som helst i løpet av abonnementstiden oppgradere til et abonnement med mer lagringsplass. Du blir umiddelbart oppgradert til det nye lagringsnivået ditt, og kredittkortet ditt blir belastet når du går tom for kreditt.

Hvis du har kjøpt et lagringsabonnement under den gamle betalingsavtalen, kan du fornye abonnementet ditt til du velger å oppgradere, eller til betalingsinformasjonen din utløper.

Hvis automatisk fornyelse mislykkes, får du en utsatt tidsfrist på sju dager på abonnementet ditt, slik at du kan oppdatere betalingsinformasjonen din. I løpet av denne perioden mister du ikke tilgangen til noe i Google-kontoen eller lagringsabonnementet du har.

Hvis du bruker Gmail og automatisk fornyelse mislykkes, blir lagringsabonnementet forlenget med sju dager, slik at du har sju dager på deg til å oppdatere betalingsinformasjonen din. Du kan bruke de ekstra sju dagene til å frigjøre plass på kontoen din eller kjøpe et nytt lagringsabonnement.

Hvis lagringsabonnementet ditt sies opp eller utløper

Hvis du sier opp lagringsabonnementet ditt, eller når abonnementet utløper, blir lagringsgrensene dine tilbakestilt til gratisnivåene for hvert produkt ved slutten av faktureringsperioden. Alt i Google Disk, Google Foto og Gmail kommer fortsatt til å være tilgjengelig, men du kan ikke opprette eller legge til noe nytt over grensen for gratislagringen. Dette skjer hvis du når eller overskrider grensen for gratis lagring:

• Google Disk: Du kommer ikke til å kunne synkronisere eller laste opp nye filer. Synkroniseringen mellom Google Disk-mappen på datamaskinen din og Min disk kommer til å stoppe. Du kan fortsatt opprette Google-dokumenter, fordi disse ikke tar opp lagringsplass.
  • Google Foto: Hvis du lagrer bilder i Opprinnelig kvalitet og går tom for lagringsplass, kan du kjøpe mer lagringsplass, sikkerhetskopiere i Høy kvalitet (lavere oppløsning) eller slå av sikkerhetskopiering.
  • Gmail: Du kan ikke sende eller motta e-post.

Si opp abonnementet

Du kan si opp lagringsabonnementet ditt når som helst.

Si opp et Disk-lagringsabonnement

1. Gå til www.google.com/settings/storage.
  2. Logg på Google-kontoen du brukte til å kjøpe lagring.
  3. Klikk på Avbryt under abonnementet ditt.
  4. Se gjennom endringene i lagringen som kommer til å skje etter oppsigelsen. Bekreft ved å klikke på Avslutt abonnementet.
  5. Du får en e-postbekreftelse om oppsigelsen av abonnementet. Når neste måned i abonnementet ditt starter, blir du nedgradert til gratis lagringsnivå for Google Disk, Google Foto og Gmail.

Si opp lagring i Google One-medlemskapet ditt

Sånn avslutter du Google One-abonnementet ditt:

1. Gå til Google One på datamaskinen din.
  2. Øverst klikker du på Innstillinger Innstillinger og deretter Avslutt medlemskapet.
  3. Ved siden av «Google One» i Google Play klikker du på Administrer og deretter Si opp abonnementet.
  4. Følg trinnene på skjermen.

Hvis du har oppgradert til Google One, men du ønsker et annet abonnement, kan du finne ut hvordan du endrer lagringsplassen din.

Retningslinjer for refusjon

Kjøp av Google-lagringsabonnementer kan ikke refunderes. Mengden lagringsplass du har kjøpt, har du så lenge abonnementet varer, selv hvis du bestemmer deg for å si opp abonnementet.