Osto‑, peruutus‑ ja hyvityskäytännöt

Jos sinulla on jo maksullinen Drive-lisätallennustila ja kelvollinen tili, sinut päivitetään Google One ‑jäseneksi automaattisesti ja maksutta. Lisätietoja Google Onen saatavuudesta

Google Onen saatavuutta laajennetaan lähikuukausina. Voit muuttaa tai peruuttaa Drive-tallennustilasi ennen päivitystä. Jos päätät peruuttaa, sinua ei päivitetä Google One ‑jäseneksi.

Automaattiset uusimiset

Oletuksena tallennustilaostoksesi uusitaan automaattisesti tilauksen päättyessä. Voit päivittää suurempaan tallennustilapakettiin milloin tahansa tilausjakson aikana. Uusi tallennustila on käytössäsi välittömästi. Maksu veloitetaan luottokortiltasi, kun saldosi ylittyy.

Jos ostit tallennustilapaketin vanhan hinnaston ollessa voimassa, voit uusia tilauksesi kunnes päätät päivittää sen tai kunnes maksutietosi vanhenevat.

Jos automaattinen uusinta epäonnistuu, tilaukseesi lisätään seitsemän päivää lisäaikaa, jotta ehdit päivittää maksutietosi. Lisäajalla et menetä käyttöoikeutta Google-tilisi tai senhetkisen tallennustilapakettisi sisältöön.

Jos käytät Gmailia ja automaattinen uusinta epäonnistuu, tallennustilapakettisi kestoa pidennetään seitsemän päivää ja sinulla on seitsemän päivää aikaa päivittää maksutietosi. Näiden seitsemän lisäpäivän aikana voit vapauttaa tilaa tililtäsi tai ostaa uuden tallennustilapaketin.

Jos tallennustilapakettisi perutaan tai vanhenee

Jos peruutat tallennuspaketin tai kun tallennustilapakettisi vanhentuu, tallennustilarajasi nollautuvat laskutusjakson päättyessä kunkin tuotteen maksuttomalle tasolle. Kaikki Google Drivessa, Google Kuvissa ja Gmailissa oleva sisältö on edelleen käytettävissäsi, mutta et voi enää lisätä uutta sisältöä ilmaisen tallennustilakiintiön ylittämisen jälkeen. Jos saavutat tai ylität maksuttoman tallennustilan rajan:

• Google Drive: Et voi synkronoida tai ladata uusia tiedostoja etkä synkronoida tiedostoja tietokoneen Google Drive ‑kansion ja Oma Drive ‑kansion välillä. Voit edelleen luoda Google-dokumentteja, koska ne eivät kuluta tallennustilaa.
  • Google Kuvat: Jos tallennat kuvasi alkuperäislaatuisina ja tallennustilasi loppuu, sinulta kysytään, haluatko ostaa lisää tallennustilaa, varmuuskopioida kuvat korkealaatuisina (pienempi resoluutio) tai poistaa varmuuskopioinnin käytöstä.
  • Gmail: Sinulle lähetetyt viestit palautetaan lähettäjälle.

Tilauksen peruuttaminen

Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Drive-tallennustilapaketin peruuttaminen

1. Siirry osoitteeseen www.google.com/settings/storage.
  2. Kirjaudu sisään Google-tilille, jolla ostit tallennustilaa.
  3. Valitse tallennustilapaketin alta Peruuta.
  4. Tutustu muutoksiin, jotka tehdään tallennustilaan peruutuksen jälkeen. Vahvista Peruuta paketti.
  5. Saat vahvistussähköpostin tilauksen peruuttamisesta. Tilauksen seuraavan kuukauden alkaessa tallennustilapakettisi Google Drivessa, Google Kuvissa ja Gmailissa alennetaan maksuttoman tallennustilan tasolle.

Google One ‑jäsenyyden tallennustilan peruuttaminen

Voit lopettaa Google One ‑tilauksesi seuraavasti:

1. Siirry Google Oneen tietokoneella.
  2. Valitse näytön yläosasta Asetukset Asetukset ja sitten Peruuta jäsenyys.
  3. Valitse Google Playssa Google One ‑kohdan vierestä Hallinnoi ja sitten Peruuta tilaus.
  4. Seuraa näytön ohjeita.

Jos olet päivittänyt Google Oneen, mutta haluat eri tallennustilapaketin, lue, miten voit muuttaa tallennustilaasi.

Hyvityskäytäntö

Google-tallennustilan ostoa ei voi perua eikä sitä hyvitetä. Ostamasi tallennustila on käytössäsi tilausjakson loppuun asti, vaikka päättäisit peruuttaa sen.