Polítiques de compra, cancel·lació i reembossament

Si has comprat emmagatzematge de Drive addicional amb un compte que compleixi els requisits, canviaràs a Google One de manera automàtica i totalment gratuïta. Obtén més informació sobre la disponibilitat de Google One.

En el propers mesos, Google One estarà disponible per a més usuaris. Abans no se't faci el canvi, pots modificar o cancel·lar el teu emmagatzematge de Drive. Si decideixes cancel·lar-lo, no rebràs l'actualització a Google One.

Renovacions automàtiques

De manera predeterminada, la compra d'emmagatzematge està configurada per renovar-se automàticament en finalitzar la subscripció. En qualsevol moment de la teva subscripció, pots canviar a un pla d'emmagatzematge superior. Se't canviarà al nivell d'emmagatzematge nou immediatament i se t'aplicarà un càrrec a la targeta quan et quedis sense crèdit.

Si has adquirit una subscripció d'emmagatzematge amb el pla de preus antic, pots renovar la subscripció fins que decideixis canviar a un pla superior o fins que la teva informació de pagament caduqui.

Si es produeix un error en dur a terme la renovació automàtica, se t'afegirà un període de gràcia de set dies a la subscripció perquè puguis actualitzar la informació de pagament. Durant aquest període, no perdràs l'accés a cap element del teu Compte de Google ni del teu pla d'emmagatzematge actual.

Si utilitzes Gmail i es produeix un error amb la renovació automàtica, el pla d'emmagatzematge s'ampliarà set dies, durant els quals podràs actualitzar la informació de pagament. Pots fer servir aquests dies addicionals per alliberar espai al teu compte o per adquirir un pla d'emmagatzematge nou.

Si el teu pla d'emmagatzematge es cancel·la o caduca

Si cancel·les el pla d'emmagatzematge o si caduca, els límits d'emmagatzematge es restabliran als nivells gratuïts de cada producte quan acabi el teu cicle de facturació. Continuaràs podent accedir a tots els elements que tinguis a Google Drive, Google Fotos i Gmail, però no podràs crear ni afegir res nou que superi el límit d'emmagatzematge gratuït. Si arribes al límit d'emmagatzematge gratuït o el superes:

• Google Drive: no podràs sincronitzar ni penjar fitxers nous. S'aturarà la sincronització entre la carpeta de Google Drive de l'ordinador i La meva unitat. Podreu continuar creant documents de Google, ja que no ocupen espai d'emmagatzematge.
  • Google Fotos: si emmagatzemes fotos amb qualitat original i et quedes sense espai d'emmagatzematge, pots comprar emmagatzematge addicional, crear còpies de seguretat amb alta qualitat (una resolució més baixa) o bé desactivar la còpia de seguretat.
  • Gmail: no podràs rebre ni enviar missatges.

Cancel·lar la subscripció

Pots cancel·lar la subscripció d'emmagatzematge en qualsevol moment.

Cancel·lar un pla d'emmagatzematge de Drive

1. Ves a www.google.com/settings/storage.
  2. Inicia la sessió al Compte de Google per al qual has comprat emmagatzematge.
  3. A sota del teu pla, fes clic a Cancel·la.
  4. Revisa els canvis a l'emmagatzematge que es duran a terme després de la cancel·lació. Confirma l'acció fent clic a Cancel·la el pla.
  5. Rebràs un correu electrònic amb la confirmació de la cancel·lació de la subscripció. A l'inici del proper mes del teu pla, passaràs a tenir els nivells d'emmagatzematge gratuïts de Google Drive, Google Fotos i Gmail.

Cancel·lar l'espai d'emmagatzematge de la teva subscripció a Google One

Per finalitzar el teu pla de Google One, segueix aquests passos:

1. Ves a Google One a l'ordinador.
  2. A la part superior, fes clic a Configuració Configuració i després Cancel·la la subscripció.
  3. A Google Play, al costat de "Google One", fes clic a Gestiona i després Cancel·la la subscripció.
  4. Segueix els passos que es mostren a la pantalla.

Si has fet l'actualització a Google One, però vols un altre pla, obtén informació sobre com pots canviar l'espai d'emmagatzematge.

Política de reembossaments

Les compres de plans d'emmagatzematge de Google no són reembossables. La quantitat d'emmagatzematge que has comprat serà teva mentre duri la subscripció, fins i tot si decideixes cancel·lar-la.