Gå gjennom sikkerhetsvarsler

Google bruker gjenopprettingsinformasjonen din til å fortelle deg om endringer i kontoen din og mistenkelig aktivitet.

Hvis noe er annerledes med påloggingsforsøket, kan Google be deg om å bekrefte at det er deg, for eksempel ved å trykke på et varsel på den påloggede telefonen din eller skrive inn en bekreftelseskode.

Varsler for nye pålogginger

For å beskytte kontoen din bruker Google gjenopprettingsinformasjonen din til å varsle deg hver gang en ny enhet logger på kontoen din. Varselet viser tidspunktet og stedet for påloggingen.

Hvis noe ser mistenkelig ut, for eksempel hvis det ikke var du som logget på, går du til Enhetene dine for å sikre kontoen din. Der kan du administrere hvilke enheter som har tilgang til kontoen din, og se når de ble brukt sist.

Vanlige problemer med varsler

Posisjonen din er feil

Noen ganger kan den rapporterte posisjonen være feil. Vi mottar det generelle området du er i, fra IP-adressen din, så du kan ha aktivitet fra posisjoner som er i nærheten av den faktiske posisjonen din.

Du har brukt enheten tidligere

Vi kan sende deg et varsel for en enhet du har logget på fra tidligere. Dette kan skje hvis du nylig har slettet informasjonskapsler, oppdatert nettleseren eller apper eller brukt inkognitomodus.  Hvis du nylig har endret passordet for kontoen din, kan du også motta varselet for ny pålogging.