Gennemgå sikkerhedsnotifikationer

Google bruger dine oplysninger til gendannelse til at underrette dig om ændringer på din konto og mistænkelig aktivitet.

Hvis der er noget anderledes ved loginforsøget, beder Google dig muligvis om at bekræfte din identitet ved f.eks. at trykke på en notifikation på den telefon, hvor du er logget ind, eller ved at angive en bekræftelseskode.

Underretninger om ny loginaktivitet

For at hjælpe med at beskytte din konto bruger Google dine oplysninger til gendannelse til at underrette dig, hver gang en ny enhed logger ind på din konto. Underretningen angiver tidspunkt og sted for denne loginaktivitet.

Hvis noget ser mistænkeligt ud (hvis det f.eks. ikke var dig, der loggede ind), skal du gå til Dine enheder for at hjælpe med at beskytte din konto. Derfra kan du administrere, hvilke enheder der har adgang til din konto, og se, hvornår de sidst blev brugt.

Almindelige problemer med underretninger

Min placering er forkert

Nogle gange kan den angivne placering være forkert. Vi fastlægger det nærområde, du befinder dig i, ud fra din IP-adresse. Du ser derfor muligvis aktivitet fra placeringer, der ligger tæt på din faktiske placering.

Jeg har brugt min enhed før

Vi sender dig muligvis en underretning for en enhed, du tidligere har logget ind på. Dette kan ske, hvis du for nylig har slettet cookies eller opdateret din browser eller en app, eller hvis du bruger inkognitotilstand.  Hvis du for nylig har ændret adgangskoden til din konto, modtager du muligvis også en underretning om ny loginaktivitet.