Revisar les notificacions de seguretat

Google utilitza la vostra informació de recuperació per ajudar-vos a obtenir informació sobre la activitat sospitosa i els canvis al vostre compte.

Si hi ha res de diferent en l'intent d'inici de sessió, és possible que Google us demani que ajudeu a confirmar la vostra identitat, com ara tocar una notificació al telèfon en què teniu la sessió iniciada o introduir un codi de verificació.

Alertes sobre inicis de sessió nous

Per ajudar-vos a mantenir el compte protegit, Google utilitza la vostra informació de recuperació per enviar-vos una notificació cada vegada que un dispositiu nou inicia la sessió al vostre compte. A l'alerta figuren l'hora i el lloc de l'inici de sessió.

Si hi ha res que us sembli sospitós, per exemple, si no sou qui ha iniciat la sessió, aneu a Els teus dispositius per protegir el compte. En aquesta pàgina podeu gestionar quins dispositius tenen accés al vostre compte i veure quan s'han utilitzat per última vegada.

Problemes habituals amb les alertes

La meva ubicació no és correcta

De vegades, és possible que la ubicació notificada no sigui correcta. Obtenim l'àrea general on sou a partir de l'adreça IP, de manera que pot ser que vegeu activitat atribuïda a ubicacions properes a la vostra ubicació real.

He utilitzat el meu dispositiu abans

És possible que us enviem una alerta referent a un dispositiu en què ja hàgiu iniciat la sessió anteriorment. Això pot passar si recentment heu suprimit les galetes o heu actualitzat el navegador o una aplicació, o bé si utilitzeu el mode d'incògnit. Si fa poc que heu canviat la contrasenya del vostre compte, és possible que també rebeu l'alerta sobre un inici de sessió nou.