Bloquejar determinats anuncis

No podeu deixar de veure anuncis en línia, però podeu suprimir alguns anuncis no desitjats. D'altra banda, podeu deixar de veure anuncis basats en els vostres interessos i en la vostra informació.

Aturar els anuncis emergents

Podeu desactivar els anuncis emergents a Chrome i a la majoria dels navegadors. Si es continuen mostrant, obteniu informació sobre com podeu desfer-vos del programari maliciós a Chrome.

Suprimir els anuncis no desitjats

Si bloquegeu un anunci, deixareu de veure anuncis de l'anunciant en qüestió. Si un anunciant té diversos llocs web, és possible que hàgiu de bloquejar més d'un anunci.

Obteniu informació sobre com podeu obtenir les preferències d'anuncis en tots els dispositius.

Als serveis de Google

Al costat d'un anunci, feu el següent:

• A la Cerca de Google, al telèfon o a la tauleta, toqueu Informació Informació i, a continuació, Per què aquest anunci? Desactiveu l'opció Mostra anuncis de (anunciant).
  • A YouTube, seleccioneu Informació Informació i, a continuació, Deixa de mostrar aquest anunci.
  • A Gmail, seleccioneu Informació Informació i, a continuació, Controla els anuncis com aquest i, a continuació, Bloqueja aquest anunciant.

En llocs web i aplicacions que col·laboren amb Google per mostrar anuncis

Desactivar els anuncis personalitzats

1. Aneu a la pàgina Configuració d'anuncis.
  2. Trieu on voleu que s'apliqui el canvi:
    • En tots els dispositius en què heu iniciat la sessió: si no heu iniciat la sessió, a la part superior dreta, seleccioneu Inicia la sessió. Seguiu els passos.
    • Al dispositiu o al navegador actual: manteniu la sessió tancada.
  3. Desactiveu l'opció Personalització d'anuncis.

Per desactivar l'opció de personalització al navegador, també podeu instal·lar l'extensió Desactiva els anuncis basats en interessos.

Un cop desactivada l'opció de personalització, Google ja no farà servir la vostra informació per personalitzar els anuncis. Els anuncis encara es poden orientar amb informació com ara la vostra ubicació general o el contingut del lloc web que visiteu.

Deixar de veure anuncis personalitzats en llocs web i aplicacions que no són de Google

1. Aneu a la pàgina Configuració d'anuncis.
  2. Desmarqueu la casella que hi ha al costat d'"Utilitza també la teva activitat i la informació dels serveis de Google per personalitzar els anuncis dels llocs web i de les aplicacions que col·laboren amb Google per mostrar anuncis".

Si no veieu cap casella de selecció, vol dir que una altra configuració o l'administrador ja han desactivat aquesta opció de configuració.

Què és el que no canvia?

Bloquejar un anunci de Google o desactivar la personalització d'anuncis no permet dur a terme les accions següents:

• Desactivar tots els anuncis: si desactiveu la personalització, els anuncis de Google faran servir informació com ara la vostra ubicació general o el contingut del lloc web que visiteu.
  • Canviar els anuncis d'altres xarxes: la configuració d'anuncis de Google no canvia altres xarxes publicitàries.
  • Actualitzar la configuració en dispositius amb la sessió tancada: obteniu informació sobre com podeu obtenir les preferències d'anuncis en tots els dispositius.
  • Mantenir les preferències de sessió tancada sense galetes: si suprimiu les galetes o utilitzeu un navegador que les bloquegi, la configuració d'anuncis no s'aplicarà.
    • Per esborrar les galetes sense perdre la configuració, instal·leu l'extensió Protect My Choices.
    • La majoria dels dispositius mòbils no utilitzen galetes. Al telèfon o a la tauleta, comproveu la configuració dels anuncis basats en interessos, de la personalització d'anuncis o dels identificadors d'anuncis.