Legg til eller fjern pålitelige datamaskiner

Hvis du ikke vil oppgi en kode for 2-trinns bekreftelse eller bruke sikkerhetsnøkkelen hver gang du logger på Google-kontoen din, kan du angi datamaskinen eller mobilenheten din som pålitelig. Med pålitelige datamaskiner og enheter trenger du ikke å skrive inn bekreftelseskode hver gang du logger på.

Legg til pålitelige datamaskiner og enheter

1. Logg på en datamaskin eller enhet du stoler på.
  2. Velg Ikke spør igjen på denne datamaskinen når du skriver inn en bekreftelseskode.

Du blir bedt om totrinnsbekreftelse på en pålitelig enhet

Du kan bli bedt om å logge på med totrinnsbekreftelse til tross for at du har merket av for «Ikke spør igjen på denne datamaskinen». Dette skyldes vanligvis at nettleseren, for eksempel Chrome eller Firefox, ikke har aktivert informasjonskapsler, eller at den er konfigurert til å slette disse etter en viss tid.

Hvis du ikke ønsker å oppgi en kode for totrinnsbekreftelse eller bruke sikkerhetsnøkkelen hver gang du logger på, kan du prøve disse trinnene:

1. Endre innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren. Du kan enten konfigurere nettleseren til å lagre informasjonskapsler, eller du kan legge til et unntak for informasjonskapsler for Google-kontoen ved å legge til [*.]google.com. Velg nettleseren din for å se hvordan du kan endre innstillingene.
  2. Slå av privat surfing. Inkognitovinduer kan ikke bruke informasjonskapsler fra andre økter i nettleseren på datamaskinen din. For å logge på, åpne et normalt vindu.
  3. Merk av for «Ikke spør igjen på denne datamaskinen» for hver nettleser eller datamaskin du bruker. Hvis du bruker flere ulike nettlesere eller datamaskiner for å logge på, må du merke av i dette feltet på hver datamaskin og justere innstillingene for informasjonskapsler for hver nettleser du bruker.

Fjern datamaskiner og enheter fra listen over pålitelige datamaskiner

1. Åpne Google-kontoen din.  Du må kanskje logge på.
  2. Velg Google-pålogging under «Sikkerhet».
  3. Velg Totrinnsbekreftelse.
  4. Velg Opphev alle under «Pålitelige enheter».
true
Velkommen til Google-kontoen!

Vi ser at du har fått en ny Google-konto! Finn ut hvordan du kan få en bedre opplevelse med sjekklisten for Google-kontoen din.