Angiv, om du har tillid til en computer

Hvis du ikke vil indtaste en kode til totrinsbekræftelse eller bruge din sikkerhedsnøgle, hver gang du logger ind på din Google-konto, kan du angive, at du har tillid til din computer eller mobilenhed. Hvis du har tillid til en computer eller enhed, behøver du ikke at indtaste en bekræftelseskode, hver gang du logger ind.

Tilføj godkendte computere og enheder

1. Log ind på en computer eller enhed, du har tillid til.
  2. Vælg Spørg ikke igen på denne enhed, når du indtaster en bekræftelseskode.

Du bliver bedt om at logge ind med totrinsbekræftelse på en godkendt enhed

Du bliver muligvis bedt om at logge ind med totrinsbekræftelse, selvom du markerede afkrydsningsfeltet ud for "Spørg ikke igen på denne enhed". Normalt skyldes det, at cookies ikke er aktiveret i din browser, f.eks. Chrome eller Firefox, eller at browseren er indstillet til at slette cookies efter et bestemt tidsrum.

Hvis du ikke vil indtaste en kode til totrinsbekræftelse eller bruge din sikkerhedsnøgle, hver gang du logger ind, kan du prøve følgende:

1. Rediger browserens cookieindstillinger. Du kan enten indstille din browser til at gemme cookies, eller du kan tilføje en undtagelse for cookies til din Google-konto ved at tilføje [*.]google.com. Vælg din browser for at få yderligere oplysninger om, hvordan du ændrer dine indstillinger:
  2. Deaktiver privat browsing. Inkognitovinduer kan ikke bruge cookies fra andre browsersessioner på din computer. Åbn et normalt vindue for at logge ind.
  3. Markér afkrydsningsfeltet "Spørg ikke igen på denne enhed" for hver enkelt browser eller computer, du bruger. Hvis du bruger forskellige browsere eller computere til at logge ind med, skal du huske at markere dette afkrydsningsfelt på hver computer og tilpasse dine cookieindstillinger i hver browser.

Fjern computere og enheder fra listen over godkendte enheder

1. Åbn din Google-konto.  Du skal muligvis logge ind.
  2. Vælg Sådan logger du ind på din Google-konto under "Sikkerhed".
  3. Vælg Totrinsbekræftelse.
  4. Vælg Tilbagekald alle under "Enheder, du har tillid til".
true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.