Afegir o suprimir ordinadors de confiança

Si no voleu introduir un codi de verificació en dos passos o utilitzar la clau de seguretat cada vegada que inicieu la sessió al compte de Google, podeu marcar l'ordinador o el dispositiu mòbil per indicar que és de confiança. Amb els ordinadors i els dispositius de confiança, no cal que introduïu un codi de verificació cada vegada que inicieu la sessió.

Afegir ordinadors i dispositius de confiança

1. Inicieu la sessió en un ordinador o un dispositiu de confiança.
  2. Quan introduïu un codi de verificació, seleccioneu No ho tornis a demanar en aquest ordinador.

Se us demana la verificació en dos passos en un dispositiu de confiança

És possible que se us demani que proporcioneu el nom d'usuari, la contrasenya i un codi diverses vegades encara que hàgiu marcat la casella que hi ha al costat de l'opció "No ho tornis a demanar en aquest ordinador" en iniciar la sessió. Generalment, això passa perquè el navegador, com ara Chrome o Firefox, no té les galetes activades o està configurat per suprimir-les després d'un període de temps determinat.

Si no voleu introduir un codi de verificació en dos passos o utilitzar la clau de seguretat cada vegada que inicieu la sessió, seguiu aquests passos:

1. Editeu la configuració de les galetes del navegador. Podeu definir el navegador perquè desi les galetes o podeu afegir una excepció per a les galetes del compte de Google si afegiu [*.]google.com. Trieu el navegador que utilitzeu a continuació per obtenir més informació sobre com s'edita la configuració.
  2. Desactiveu el mode d'incògnit. Les finestres d'incògnit no poden utilitzar les galetes d'altres sessions del navegador a l'ordinador. Per iniciar la sessió, obriu una finestra d'incògnit.
  3. Marqueu "No ho tornis a demanar en aquest ordinador" per a cada navegador o ordinador que utilitzeu. Si feu servir altres navegadors o ordinadors per iniciar la sessió, assegureu-vos que marqueu aquesta casella en tots els ordinadors i ajusteu la configuració de les galetes en cada navegador.

Suprimir ordinadors i dispositius de la llista de confiança

1. Obriu l'aplicació Configuració del dispositiu i toqueu Google i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Seguretat.
  3. A "Com inicieu la sessió a Google", toqueu Verificació en dos passos. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  4. A "Dispositius de confiança", toqueu Revoca-ho tot.