Løs problemer med en app-adgangskode

Hvis du har forsøgt at bruge en app-adgangskode på en enhed eller i en app, som ikke er en browser, skal du kontrollere, om du har indtastet den korrekt.

Hvis din app-adgangskode stadig ikke fungerer, kan du prøve følgende:

1. Gå til https://accounts.google.com/DisplayUnlockCaptcha i browseren på din telefon.
  2. Tryk på Fortsæt.
  3. Gå tilbage til den app, du prøver at få adgang til, og angiv din app-adgangskode.
true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.