Corregir problemes relacionats amb els codis de Google Authenticator

Cada codi és vàlid només durant un període de temps breu. Prova d'utilitzar un codi nou.

A més, has d'assegurar-te que l'hora del telèfon coincideixi amb la de l'ordinador. També pots tornar a afegir el teu compte des de l'aplicació Google Authenticator, assegurant-te que introdueixis correctament la clau secreta.

Si no funciona cap d'aquestes opcions, pots canviar les teves preferències per rebre els codis de verificació en dos passos per missatge de text o de veu. També pots utilitzar un codi de seguretat imprimible per iniciar la sessió al compte.

Utilitzar Google Authenticator a Rússia

És possible que la teva aplicació tingui problemes per reconèixer la zona horària.

true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.