Tilin sähköpostiosoitteen muuttaminen

Joissain tapauksissa voit käyttää eri sähköpostiosoitetta (käyttäjänimeä) Google-tilisi tunnistamiseen.

Sähköpostiosoitteen ominaisuudet

• Tämä sähköpostiosoite näkyy nimesi ja profiilikuvasi vieressä, kun olet kirjautunut sisään. Löydät sen klikkaamalla tai napauttamalla profiilikuvaasi.
  • Voit kirjautua sisään sillä.
  • Siihen lähetetään tietoa useimmista käyttämistäsi Google-palveluista, ellet ole lisännyt yhteyssähköpostiosoitetta.

Lue lisää eri sähköpostiosoitteiden käyttämisestä tilillä.

Vaihe 1: Tarkista, onko muuttaminen mahdollista

1. Siirry tietokoneella Google-tilillesi.
  2. Valitse vasemmasta navigaatiopaneelista Henkilötiedot
  3. Valitse Yhteystiedot-osiosta Sähköpostiosoite.
  4. Valitse Google-tilin sähköpostiosoite. Jos et voi avata tätä asetusta, et välttämättä voi muuttaa sähköpostiosoitetta tai käyttäjänimeä.
    • Jos tilisi sähköpostiosoitteen loppuosa on @gmail.com, et yleensä voi muuttaa sitä.
    • Jos Google-tilisi liittyy työpaikkaan, oppilaitokseen tai muuhun ryhmään, pyydä apua järjestelmänvalvojaltasi.

Vaihe 2: Muuta se

1. Valitse sähköpostiosoitteen vierestä Muokkaa Muokkaa.
  2. Anna tilisi uusi sähköpostiosoite. Valitse sellainen, joka ei ole jo toisen Google-tilin käytössä.
  3. Seuraa ohjeita näytöllä.

Lähetämme vahvistuslinkin sisältävän sähköpostin uuteen sähköpostiosoitteeseesi. Avaa viesti ja klikkaa linkkiä. Jos et saa sähköpostiviestiä, yritä korjata ongelma.

Apua sähköpostiosoitteen muuttamiseen

Aiheeseen liittyviä artikkeleita