Tilin sähköpostiosoitteen muuttaminen

Joissain tapauksissa voit käyttää eri sähköpostiosoitetta (käyttäjänimeä) Google-tilisi tunnistamiseen.

Sähköpostiosoitteen ominaisuudet

• Tämä sähköpostiosoite näkyy nimesi ja profiilikuvasi vieressä, kun olet kirjautunut sisään. Löydät sen klikkaamalla tai napauttamalla profiilikuvaasi.
  • Voit kirjautua sisään sillä.
  • Siihen lähetetään tietoa useimmista käyttämistäsi Google-palveluista, ellet ole lisännyt yhteyssähköpostiosoitetta.

Lue lisää eri sähköpostiosoitteiden käyttämisestä tilillä.

Vaihe 1: Tarkista, voitko muuttaa sen

1. Avaa Google-tilisi. Kirjaudu tarvittaessa sisään.
  2. Valitse Henkilötiedot ja tietosuoja ‑kohdasta Henkilökohtaiset tietosi.
  3. Valitse Sähköposti.
  4. Valitse Google-tilin sähköpostiosoite. Jos tämän asetuksen avaaminen ei onnistu, et ehkä voi muuttaa sähköpostiosoitettasi tai käyttäjänimeäsi.
    • Jos tilisi sähköpostiosoitteen loppuosa on @gmail.com, et yleensä voi muuttaa sitä.
    • Jos Google-tilisi liittyy työpaikkaan, oppilaitokseen tai muuhun ryhmään, pyydä apua järjestelmänvalvojaltasi.

Vaihe 2: Muuta se

1. Valitse sähköpostiosoitteen vierestä Muokkaa Muokkaa.
  2. Anna tilisi uusi sähköpostiosoite. Valitse sellainen, joka ei ole jo toisen Google-tilin käytössä.
  3. Noudata näytöllä näkyviä ohjeita.

Lähetämme uuteen sähköpostiosoitteeseesi viestin, joka sisältää vahvistuslinkin. Avaa viesti ja klikkaa linkkiä. Jos et saa viestiä, yritä korjata ongelma.

Apua sähköpostiosoitteen muuttamiseen

Aiheeseen liittyvä artikkeli