Skift mailadressen for din konto

I nogle tilfælde kan du bruge en anden mailadresse (et andet brugernavn) til at identificere din Google-konto.

Hvad denne mailadresse er

• Denne mailadresse vises ud for dit navn og profilbillede, når du er logget ind. Du finder den ved at klikke eller trykke på dit profilbillede.
  • Du kan logge ind med den.
  • Det er den adresse, hvor du modtager oplysninger om de fleste af de Google-tjenester, du bruger, medmindre du har tilføjet en kontaktmail.

Se, hvordan du bruger forskellige mailadresser på din konto.

Trin 1: Se, om du kan skifte den

1. Åbn Gmail-appen Gmail på din iPhone eller iPad. Tryk på menuen Menu og derefter Indstillinger og derefter din konto og derefter Administrer din Google-konto. Hvis du ikke bruger Gmail, skal du gå til myaccount.google.com.
  2. Tryk på Personlige oplysninger øverst på skærmen.
  3. Tryk på Mail under "Kontaktoplysninger".
  4. Vælg Mail til Google-konto. Hvis du ikke kan åbne denne indstilling, kan du muligvis ikke ændre din mailadresse eller dit brugernavn.
  • Hvis din kontos mailadresse slutter på @gmail.com, kan du normalt ikke ændre den.
  • Hvis du bruger en Google-konto via dit arbejde, din skole eller en anden gruppe, kan du bede din administrator om hjælp.

Trin 2: Skift den

1. Vælg Rediger Rediger ud for din mailadresse.
  2. Angiv den nye mailadresse for din konto. Vælg en, der ikke allerede bruges af en anden Google-konto.
  1. Følg vejledningen på skærmen.

Vi sender en mail med et bekræftelseslink til din nye mailadresse. Du skal åbne mailen og klikke på linket. Hvis du ikke modtager mailen, kan du prøve at løse problemet.

Få hjælp til at ændre din mailadresse