Skift mailadressen for din konto

I nogle tilfælde kan du bruge en anden mailadresse (et andet brugernavn) til at identificere din Google-konto.

Oplysninger om mailadressen

• Når du er logget ind, vises din mailadresse ud for dit navn og profilbillede. Vælg dit profilbillede eller forbogstav for at finde din mailadresse.
  • Du kan logge ind med den.
  • Det er den adresse, hvor du modtager oplysninger om de fleste af de Google-tjenester, du bruger, medmindre du har tilføjet en kontaktmail.

Se, hvordan du bruger forskellige mailadresser på din konto.

Trin 1: Se, om du kan skifte adressen

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed, og tryk på Google og derefter Administrer din Google-konto.
  2. Tryk på Personlige oplysninger øverst.
  3. Tryk på Mail under "Kontaktoplysninger".
  4. Tryk på Mail til Google-konto. Hvis du ikke kan åbne denne indstilling, kan du muligvis ikke ændre din mailadresse eller dit brugernavn.
  • Hvis din kontos mailadresse slutter på @gmail.com, kan du normalt ikke ændre den.
  • Hvis du bruger en Google-konto via dit arbejde, din skole eller en anden gruppe, kan du bede din administrator om hjælp.

Vigtigt! Hvis du bruger Log ind med Google på websites, der ikke tilhører Google, eller Chrome Fjernskrivebord til at oprette fjernforbindelse, skal du læse disse oplysninger, før du ændrer din mailadresse.

Trin 2: Skift adressen

1. Vælg Rediger Rediger ud for din mailadresse.
  2. Angiv den nye mailadresse for din konto. Vælg en, der ikke allerede bruges af en anden Google-konto.
  1. Følg vejledningen på skærmen.

Vi sender en mail med et bekræftelseslink til din nye mailadresse. Du skal åbne mailen og klikke på linket. Hvis du ikke modtager mailen, kan du prøve at løse problemet.

Få hjælp til at ændre din mailadresse
Muligheder, hvis du ikke kan ændre den
Brugere af Log ind med Google og Chrome Fjernskrivebord
Hvis du bruger Log ind med Google eller Chrome Fjernskrivebord, og du ændrer den primære mailadresse for din Google-konto, kan der opstå problemer.

Mulige årsager til, du vil ændre din primære mailadresse:

• Du har tidligere brugt en mailadresse fra en anden udbyder end Gmail, og du opretter en Gmail-konto.
  • Du har en Gmail-konto, men du opretter en ny Gmail-konto, der skal være din primære konto.

Log ind med Google

Hvis du har oprettet en konto på et website, der ikke tilhører Google, med Log ind med Google, og du ændrer din primære mailadresse, kan du miste adgangen til den konto, du har oprettet på websitet, der ikke tilhører Google.
Tip! Hvis du ikke kan få adgang til den konto, du har oprettet på et website, der ikke tilhører Google, skal du kontakte websitet for at gendanne din konto.

Chrome Fjernskrivebord

Hvis du bruger Chrome Fjernskrivebord og ændrer din primære mailadresse, skal du følge denne vejledning for at rette dine fjernforbindelser:
  1. Gå til Chrome Fjernskrivebord på den eksterne værtscomputer.
  2. Du kan deaktivere eventuelle forbindelser ved at klikke eller trykke på Slet under "Denne enhed".
  3. Når du har deaktiveret alle forbindelser, skal du klikke eller trykke på Aktivér under "Denne enhed".
  4. Følg vejledningen for at oprette forbindelse til din nye mailadresse igen.