Under ett vanligt underhållsarbete loggades ett antal användare ut från sina Google-konton. Om du var en av dem loggar du in igen med ditt användarnamn och lösenord på https://accounts.google.com. Om du inte kommer ihåg lösenordet eller inte kan logga in av något annat skäl kan du återställa kontots lösenord här. Av säkerhetsskäl kan våra supporttekniker inte hjälpa dig med lösenordsfrågor.

Aktivera tvåstegsverifiering

När du aktiverar tvåstegsverifiering (kallas även tvåfaktorsautentisering) får kontot ett extra skydd. Du loggar in med något du känner till (ditt lösenord) och något du får (en kod som skickas till din mobil).

Konfigurera tvåstegsverifiering

1. Besök sidan Tvåstegsverifiering. Du måste eventuellt logga in på Google-kontot.
  2. Välj Kom igång.
  3. Utför konfigureringen steg för steg.

När du är klar öppnas inställningssidan för tvåstegsverifieringen. Granska inställningarna och lägg till alternativa telefonnummer. Nästa gång du loggar in får du ett sms med en verifieringskod. Det går även att använda en säkerhetsnyckel för tvåstegsverifiering.

Obs! Lägg till ett återställningsalternativ för e-post också så att du aldrig står utan tillgång till kontot.