Google Apper
Hovedmenyen

Slå på 2-trinns bekreftelse

Når du slår på 2-trinns bekreftelse (også kjent som tofaktorautentisering), legger du til et ekstra sikkerhetsnivå for kontoen din. Du logger på med noe du vet (passordet ditt) og noe du har (en kode du mottar på telefonen).

Konfigurer 2-trinns bekreftelse

1. Gå til siden for 2-trinns bekreftelse. Det kan hende at du må logge på Google-kontoen din.
  2. Velg Start konfigurering i feltet for 2-trinns bekreftelse til høyre.
  3. Følg den trinnvise konfigureringsprosessen.

Når du er ferdig, blir du sendt til innstillingssiden for 2-trinns bekreftelse. Gå gjennom innstillingene dine, og legg til reservenummer. Neste gang du logger på, får du en SMS med en bekreftelseskode. Du har også muligheten til å bruke en sikkerhetsnøkkel for 2-trinns bekreftelse.

Merk: For å sikre at du får tilgang til kontoen også i fremtiden, legg i tillegg til et alternativ for gjenoppretting med e-post.