Authenticatie in twee stappen instellen

Met authenticatie in twee stappen voegt u een extra beveiligingslaag toe aan uw account omdat u moet inloggen met iets dat u weet (uw wachtwoord) en iets dat u heeft (een code die naar uw telefoon is gestuurd).

Authenticatie in twee stappen instellen

1. Log in bij Mijn account.
  2. Selecteer in het gedeelte 'Inloggen en beveiliging' de optie Inloggen bij Google.
  3. Kies Authenticatie in twee stappen. U wordt naar de pagina met instellingen voor authenticatie in twee stappen gebracht.
  4. U ziet een stapsgewijze handleiding die u door het configuratieproces leidt.

Als u klaar bent, wordt u opnieuw naar de pagina met instellingen voor authenticatie in twee stappen gebracht. Zorg ervoor dat u uw instellingen controleert en voeg back-uptelefoonnummers toe. De volgende keer dat u inlogt, ontvangt u een sms'je met een verificatiecode.

Opmerking: U kunt ook een beveiligingssleutel voor authenticatie in twee stappen gebruiken.