Kaksivaiheinen vahvistuksen käyttöönotto

Voit tehostaa tilisi suojausta ottamalla käyttöön kaksivaiheisen vahvistuksen (tunnetaan myös kaksivaiheisena todennuksena). Kirjautumiseen käytetään sekä salasanaasi että puhelimeesi lähetettyä koodia.

Kaksivaiheinen vahvistuksen käyttöönotto

1. Siirry kaksivaiheisen vahvistuksen sivulle. Tämä saattaa edellyttää Google-tilillesi kirjautumista.
  2. Valitse kaksivaiheinen vahvistus -kohdassa oikealla Aloita määritys.
  3. Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.

Kun olet valmis, siirryt kaksivaiheisen vahvistuksen asetussivulle. Tarkista asetuksesi ja lisää varapuhelinnumeroita. Kun kirjaudut sisään seuraavan kerran, saat vahvistuskoodin sisältävän tekstiviestin. Voit käyttää myös kaksivaiheisen vahvistuksen suojausavainta.

Huom. Varmista tilille pääsy tulevaisuudessa lisäämällä myös palauttamisen sähköpostiosoite.