Slå totrinsbekræftelse til

Når du aktiverer totrinsbekræftelse (også kendt som godkendelse med to faktorer), føjer du ekstra beskyttelse til din konto. Du logger ind med noget, du kender (din adgangskode), og noget, du har (en kode, som sendes til din telefon).

Konfigurer totrinsbekræftelse

Bemærk! Hvis du har en konto gennem dit arbejde, din skole eller en anden gruppe, tillader din organisation muligvis ikke totrinsbekræftelse. Kontakt din administrator for at finde ud af, om det er tilfældet.

1. Gå til sektionen Totrinsbekræftelse på din Google-konto.
  2. Vælg Kom godt i gang.
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Når du er færdig, føres du til siden med indstillinger for totrinsbekræftelse. Gennemgå dine indstillinger, og tilføj flere bekræftelsesmetoder. Næste gang du logger ind, modtager du en sms med en bekræftelseskode. Du har også mulighed for at bruge en sikkerhedsnøgle til totrinsbekræftelse.

Bemærk! Det er også en god idé at tilføje en gendannelsesmulighed for din mail, så du er sikker på at kunne få adgang til din konto fremover.