Aktivér totrinsbekræftelse

Med totrinsbekræftelse, som også kaldes totrinsgodkendelse, kan du føje et ekstra lag sikkerhed til din konto, så du er på forkant, hvis din adgangskode bliver stjålet. Når du har konfigureret totrinsbekræftelse, kan du logge ind på din konto med:

• Din adgangskode
  • Din telefon

Tillad totrinsbekræftelse

1. Åbn din Google-konto.
  2. Vælg Sikkerhed i navigationspanelet.
  3. Under "Sådan logger du ind på din Google-konto" skal du vælge Totrinsbekræftelse og derefter Kom godt i gang.
  4. Følg vejledningen på skærmen.

Tip! Hvis du bruger en konto gennem dit arbejde, din skole eller en anden gruppe, fungerer denne vejledning muligvis ikke. Hvis du ikke kan konfigurere totrinsbekræftelse, kan du kontakte din administrator for at få hjælp.

Aktiver totrinsverificering

Bekræft din identitet med et andet trin

Når du har aktiveret totrinsbekræftelse, skal du fuldføre endnu et trin for at bekræfte din identitet, når du logger ind. Af hensyn til din kontosikkerhed beder Google dig om at fuldføre et andet trin.

Brug Google-loginbeskeder

Vi anbefaler, at du logger ind med Google-loginbeskeder. De er nemmere at angive end en bekræftelseskode og kan også beskytte mod SIM-kapring og andre former for hacking, der er baseret på telefonnummeret.

Google-loginbeskeder er push-notifikationer, du modtager på iPhones, hvor du er logget ind på din Google-konto via Smart Lock-appen , Gmail-appen , Google Fotos-appen Fotos, YouTube-appen YouTube eller Google-appen . Hvis du logger ind på en anden kompatibel telefon, får du automatisk Google-loginbeskeder på den pågældende enhed, indtil du logger ud.

Du kan gøre følgende på baggrund af oplysningerne om enheden og placeringen i notifikationen:

• Tryk på Ja for at tillade login.
  • Tryk på Nej for at blokere login.

Brug andre bekræftelsesmetoder

Du kan konfigurere andre bekræftelsesmetoder, hvis du:

• Vil have ekstra beskyttelse mod phishing
  • Ikke kan modtage Google-loginbeskeder
  • Mister din telefon
Brug sikkerhedsnøgler til at øge beskyttelsen mod phishing

En fysisk sikkerhedsnøgle er en lille enhed, du kan købe og bruge til at bekræfte din identitet, når du logger ind. Når vi tjekker, om det er dig, der logger ind, skal du bare oprette forbindelse til din telefon, tablet eller computer ved hjælp af nøglen. Bestil dine sikkerhedsnøgler.

Du kan muligvis også bruge den sikkerhedsnøgle, der er indbygget i en kompatibel telefon, til at logge ind på nye enheder.

Tip! Sikkerhedsnøgler hjælper med at beskytte din Google-konto mod phishingangreb, når en hacker forsøger at narre dig til at oplyse din adgangskode eller andre personlige oplysninger. Få flere oplysninger om phishingangreb.

Brug Google Authenticator eller andre apps til bekræftelseskoder
Vigtigt! Oplys aldrig dine bekræftelseskoder til andre.

Du kan konfigurere Google Authenticator eller en anden app, der opretter bekræftelseskoder til engangsbrug, til situationer, hvor du ikke har internetforbindelse eller mobilsignal.

Angiv bekræftelseskoden på loginskærmen for at bekræfte din identitet.

Brug en bekræftelseskode fra en sms eller et opkald
Vigtigt! Oplys aldrig dine bekræftelseskoder til andre.
Der kan blive sendt en sekscifret kode til et nummer, du tidligere har angivet. Koder kan blive sendt i en sms eller via et taleopkald, afhængigt af hvilken indstilling du har valgt. Bekræft din identitet ved at angive koden på loginskærmen.
Tip! Alle former for totrinsbekræftelse øger kontosikkerheden, men bekræftelseskoder, der sendes via sms eller opkald, kan være sårbare over for hacking, der er baseret på telefonnummeret.
Brug alternative bekræftelseskoder
Vigtigt! Oplys aldrig dine alternative bekræftelseskoder til andre.
Du kan udskrive eller downloade en række ottecifrede alternative bekræftelseskoder og opbevare dem et sikkert sted. Hvis du mister din telefon, kan disse alternative bekræftelseskoder være nyttige.

Spring det andet trin over på godkendte enheder

Hvis du ikke vil angive et andet bekræftelsestrin, hver gang du logger ind på din computer eller telefon, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Spørg ikke igen på denne computer" eller "Spørg ikke igen på denne enhed".
Vigtigt! Markér kun dette afkrydsningsfelt på enheder, du bruger regelmæssigt og ikke deler med andre.

Relaterede ressourcer

true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.