Aktivér totrinsbekræftelse

Med totrinsbekræftelse (der også kaldes totrinsgodkendelse) føjer du et ekstra sikkerhedsniveau til din konto. Når det er konfigureret, logger du ind på din konto ved hjælp af to trin, hvor du skal bruge:

• Noget, du ved (din adgangskode)
  • Noget, du har (f.eks. din telefon eller en sikkerhedsnøgle).

Trin 1: Konfigurer totrinsbekræftelse

1. Gå til sektionen Totrinsbekræftelse på din Google-konto.
  2. Vælg Kom godt i gang.
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Vælg et andet trin

Når du konfigurerer totrinsbekræftelse, kan du vælge dit andet trin til bekræftelse. Hvis du ikke vil bruge sms- eller opkaldsmuligheden, kan du vælge Vælg en anden mulighed.

Sms eller opkald

Når vi skal bekræfte, at det er dig, der logger ind, sender vi en sekscifret kode til din telefon. Du kan vælge at modtage koden i en sms eller via et taleopkald til din telefon. Derefter skal du bare angive koden på den skærm, hvor du logger ind, for at bekræfte din identitet.

Sikkerhedsnøgle

En sikkerhedsnøgle er en lille enhed, du kan købe, så du kan hjælpe med at bekræfte din identitet ved login. Når vi tjekker, om det er dig, der logger ind, skal du bare oprette forbindelse til din telefon, tablet eller computer ved hjælp af nøglen.

Disse nøgler forbedrer sikkerheden på din konto, og de kræver ikke, at du angiver koder eller har mobiltelefonen på dig.

Google-prompt

Når vi skal bekræfte, at det er dig, der logger ind, sender vi en prompt til din telefon. Derefter skal du bare trykke på prompten for at hjælpe med at bekræfte din identitet eller fortælle os, at det ikke er dig, så din konto beskyttes.

Google-prompts forbedrer sikkerheden på din konto og er en hurtigere loginmetode end indtastning af koder.

Trin 2: Konfigurer backups

Backups hjælper dig med at få adgang til din konto igen, hvis du glemmer din adgangskode, mister din telefon eller ikke kan logge ind af en anden årsag. Med backups er det meget mindre sandsynligt, at du bliver låst ude af din konto.

1. Gå til sektionen Totrinsbekræftelse på din Google-konto.
  2. Rul ned til sektionen "Konfigurer et andet ekstra trin".
  3. Tilføj et andet ekstra trin som f.eks.:

Trin 3: Konfigurer oplysninger til gendannelse

Hvis du glemmer din adgangskode, eller nogen bruger din konto, kan du nemmere få adgang til din konti igen, hvis du har opdateret dine oplysninger til gendannelse.