Konfiguration af totrinsbekræftelse

Totrinsbekræftelse giver ekstra sikkerhed til din konto ved at kræve, at du skal logge ind med noget, du kender (din adgangskode), og noget, du har (en kode, som sendes til din telefon).

Konfiguration af totrinsbekræftelse

1. Log ind på Min konto.
  2. Vælg Login på Google i sektionen "Login og sikkerhed".
  3. Vælg Totrinsbekræftelse. Dette vil føre dig til siden med indstillinger for totrinsbekræftelse.
  4. Du får nu vist en trinvis vejledning, som vil hjælpe dig igennem konfigurationsprocessen.

Når du er færdig, føres du tilbage til siden med indstillinger for totrinsbekræftelse. Sørg for at gennemgå dine indstillinger og tilføje alternative telefonnumre. Næste gang du logger ind, modtager du en sms med en verifikationskode.

Bemærk! Du har også mulighed for at bruge en sikkerhedsnøgle til totrinsbekræftelse.