Slå totrinsbekræftelse til

Når du aktiverer totrinsbekræftelse (også kendt som godkendelse med to faktorer), føjer du ekstra beskyttelse til din konto. Du logger ind med noget, du kender (din adgangskode), og noget, du har (en kode, som sendes til din telefon).

Konfiguration af totrinsbekræftelse

1. Gå til siden for totrinsbekræftelse. Du er muligvis nødt til at logge ind på din Google-konto.
  2. Vælg Start konfiguration i feltet "Totrinsbekræftelse" ude til højre.
  3. Følg den detaljerede konfigurationsproces.

Når du er færdig, føres du til siden med indstillinger for totrinsbekræftelse. Gennemgå dine indstillinger, og tilføj alternative telefonnumre. Næste gang du logger ind, modtager du en sms med en bekræftelseskode. Du har også mulighed for at bruge en sikkerhedsnøgle til totrinsbekræftelse.

Bemærk! Det er også en god idé at tilføje en gendannelsesmulighed for din e-mail, så du er sikker på at kunne få adgang til din konto fremover.