Aktivér totrinsbekræftelse

Med totrinsbekræftelse (der også kaldes totrinsgodkendelse) føjer du et ekstra sikkerhedsniveau til din konto. Når det er konfigureret, logger du ind på din konto ved hjælp af to trin, hvor du skal bruge:

• Noget, du ved (din adgangskode)
  • Noget, du har (f.eks. din telefon eller en dongle med en sikkerhedsnøgle)

Trin 1: Konfigurer totrinsbekræftelse

1. Åbn Gmail-appen Gmail på din iPhone eller iPad. Tryk på Menu Menu og derefter Indstillinger og derefter din konto og derefter Administrer din Google-konto. Hvis du ikke bruger Gmail, skal du gå til myaccount.google.com.
  2. Tryk på Sikkerhed øverst.
  3. Tryk på Totrinsbekræftelse under "Login på Google".
  4. Vælg Kom godt i gang.
  5. Følg vejledningen på skærmen.

Vælg et andet bekræftelsestrin

Når du konfigurerer totrinsbekræftelse, kan du vælge dit andet trin til bekræftelse. For at beskytte din konto yderligere anbefaler vi, at du vælger Vælg en anden mulighed og konfigurerer Google-loginbeskeder eller en sikkerhedsnøgle.

Google-loginbesked

Når vi skal bekræfte, at det er dig, der logger ind, sender vi en prompt til din telefon. Derefter skal du bare trykke på prompten for at hjælpe med at bekræfte din identitet eller fortælle os, at det ikke er dig, så din konto beskyttes.

Google-loginbeskeder forbedrer sikkerheden på din konto og er en hurtigere loginmetode end indtastning af koder.

Sms eller opkald

Når vi skal bekræfte, at det er dig, der logger ind, sender vi en sekscifret kode til din telefon. Du kan vælge at modtage koden i en sms eller via et taleopkald. Derefter skal du bare angive koden på den skærm, hvor du logger ind, for at bekræfte din identitet.

Bemærk! Google-loginbeskeder forbedrer sikkerheden på din konto og er en hurtigere loginmetode end indtastning af koder.

Sikkerhedsnøgle

En dongle med en sikkerhedsnøgle er en lille enhed, du kan købe, så du kan hjælpe med at bekræfte din identitet ved login. Når vi tjekker, om det er dig, der logger ind, skal du bare oprette forbindelse til din telefon, tablet eller computer ved hjælp af nøglen.

Du kan også logge ind på din computer ved at bruge den sikkerhedsnøgle, der er indbygget i en kompatibel telefon.

Tip! Sikkerhedsnøgler er et mere sikkert andet trin, som du kan bruge til at logge ind på din Google-konto.

Trin 2: Konfigurer backups

Backups hjælper dig med at få adgang til din konto igen, hvis du glemmer din adgangskode, mister din telefon eller ikke kan logge ind af en anden årsag. Med backups er det meget mindre sandsynligt, at du bliver låst ude af din konto.

1. Gå til din Google-konto.
  2. Tryk på Sikkerhed.
  3. Tryk på Totrinsbekræftelse i panelet "Login på Google".
  4. Tilføj mindst et yderligere andet trin som f.eks.:

Trin 3: Konfigurer oplysninger til gendannelse

Hvis du glemmer din adgangskode, eller nogen bruger din konto, kan du nemmere få adgang til dine konti igen, hvis du har opdateret dine oplysninger til gendannelse.

Tilføj eller opdater din mailadresse til gendannelse

1. Gå til din Google-konto.
  2. Tryk på Personlige oplysninger.
  3. Tryk på Mail i panelet "Kontaktoplysninger".
  4. Tilføj eller opdater din mailadresse til gendannelse her.

Tilføj eller skift et telefonnummer til gendannelse

1. Gå til din Google-konto.
  2. Tryk på Personlige oplysninger.
  3. Tryk på Telefon i panelet "Kontaktoplysninger".
  4. Tilføj eller skift et telefonnummer til gendannelse.