Activar la verificació en dos passos

Quan activeu la verificació en dos passos (també es coneix com a autenticació de dos factors), afegiu un nivell de seguretat addicional al compte. D'aquesta manera, inicieu la sessió amb una cosa que coneixeu (la contrasenya) i amb una cosa que teniu (un codi que rebreu al telèfon).

Configurar la verificació en dos passos

1. Aneu a la pàgina Verificació en dos passos. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió al compte de Google.
  2. A la casella "Verificació en dos passos" que hi ha a la dreta, seleccioneu Inicia.
  3. Seguiu el procés de configuració pas a pas.

Quan hàgiu acabat, se us dirigirà a la pàgina de configuració de la verificació en dos passos. Reviseu la configuració i afegiu-hi números de telèfon de recuperació. La propera vegada que inicieu la sessió, rebreu un missatge de text amb un codi de verificació. També podeu fer servir una clau de seguretat per a la verificació en dos passos.

Nota: per assegurar-vos que pugueu iniciar la sessió al compte més endavant, us recomanem que també hi afegiu una adreça electrònica de recuperació.