Tijdens routineonderhoud is een aantal gebruikers door het systeem uitgelogd van hun Google-account. Als u een van deze gebruikers bent, kunt u inloggen met uw gebruikelijke gebruikersnaam en wachtwoord op https://accounts.google.com. Als u uw wachtwoord niet meer weet of om een andere reden niet kunt inloggen, kunt u hier uw accountwachtwoord herstellen. Uit veiligheidsoverwegingen kunnen onze ondersteuningsmedewerkers u niet helpen bij wachtwoordproblemen.

E-mail van Google Discussiegroepen ontvangen in mijn persoonlijke Google-account

Als u plotseling e-mail van Google Discussiegroepen ontvangt op het primaire e-mailadres dat u in uw persoonlijke Google-account heeft opgegeven, komt dit omdat u het adres voor @mijndomein.nl niet meer kunt gebruiken als alternatief e-mailadres.

Als uw organisatie uw domein @mijndomein.nl registreert voor Google Apps en het adres vóór die tijd al is opgegeven als een alternatief e-mailadres voor uw persoonlijk Google-account, wordt het adres verwijderd als alternatief e-mailadres voor alle Google-accounts die u heeft gemaakt. Als u voor uw discussiegroepen heeft ingesteld dat e-mail wordt verzonden naar uw alternatieve e-mailadres, worden e-mails van Google Discussiegroepen nu verzonden naar het primaire e-mailadres van uw Google-account.

Uw e-mailinstellingen wijzigen:

1. Log in bij Google Discussiegroepen.
  2. Klik in de linkerbovenhoek op 'Mijn groepen'.
  3. Klik op Bewerken naast de groep waarvoor u de e-mailinstellingen wilt bewerken.
hc_author_ashley

Ashley is Google Accounts-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder feedback achter over hoe ze de pagina kan verbeteren.