Ändra lösenordet eller e-postadressen till ett konto på jobbet, skolan eller en annan organisation

Om du tittar bland inställningarna för Google-kontot kanske du lägger märke till att en del av alternativen i ett vanligt Google-konto skiljer sig från dem du hittar i ett konverterat jobb-, skol- eller annat organisationskonto. Vi har förklarat skillnaderna mellan inställningarna nedan.

Alternativ för lösenordsåterställning

Du kan inte ställa in återställningsalternativ på den här sidan eftersom domänadministratören har begränsat lösenordsändringar. Detta händer oftast när Google Workspace-konton hanteras av jobbet, skolan eller någon annan grupp. Om du vill återställa lösenordet kontaktar du din administratör.

E-postadresser

Du har inte möjlighet att redigera e-postadresser i ett jobb-. skol- eller annat gruppkonto. Det beror på att din e-postadress hanteras av en administratör. Du måste därför kontakta administratören om du vill ändra leveransadressen.

Dessutom kan en e-postadress i formatet användarnamn@min-domän.com.test-google-a.com visas under E-postadresser nedanför e-postadressen för jobb-, skol- eller organisationskontot. Det är en tillfällig e-postadress och är helt normalt.