Innstillingsside for Google-kontoer

kontosiden kan enkelte alternativer være forskjellige for den endrede Google Apps-kontoen sammenlignet med en standard Google-konto. Nedenfor forklarer vi denne forskjellen.

Alternativer for gjenoppretting av passord

Du kan ikke angi tilbakestillingsalternativer for Google Apps-kontoen på denne siden. Domeneadministratoren har begrenset mulighetene for å endre passord. Dette er vanligvis tilfelle når Google Apps-kontoer administreres av en bedrift, organisasjon eller skole. Hvis du vil gjenopprette passordet, må du kontakte administratoren.

E-postadresser

Du kan ikke redigere e-postadresser i Google Apps-kontoen. Dette skyldes at e-postadressene administreres av en administrator, og du må kontakte vedkommende hvis du vil endre din e-postadresse.

En e-postadresse kan også vises under E-postadresser med formatet brukernavn@mittdomene.com.test-google-a.com under e-postadressen for Google Apps. Dette er en midlertidig e-postadresse, som du ikke trenger å bry deg om.

Mine produkter

Her vises produktene du bruker med kontoen din. Dessverre kan det være flere produkter du bruker, som ikke vises i delen Mine produkter. Hvis du vil vise alle produktene i produktdelen på kontoinnstillingssiden, må du logge deg på produktet direkte. Slik gjør du det:

1. Gå til produktsiden.
  2. Klikk på Logg av.
  3. Logg deg inn på nytt med kontoen hvor du vil at produktet skal vises i innstillingene.