Endre e-postadressen eller passordet for Google Apps

Hvis du er inne på Min konto-siden, kan du se at enkelte alternativer ser annerledes ut på en konvertert Google Apps-konto sammenlignet med en standard Google-konto. Nedenfor forklarer vi denne forskjellen.

Alternativer for gjenoppretting av passord

Du kan ikke angi tilbakestillingsalternativer for Google Apps-kontoen på denne siden. Domeneadministratoren har begrenset mulighetene for å endre passord. Dette er vanligvis tilfelle når Google Apps-kontoer administreres av en bedrift, organisasjon eller skole. Hvis du vil gjenopprette passordet, må du kontakte administratoren.

E-postadresser

Du kan ikke endre e-postadresser i Google Apps-kontoen. Dette skyldes at e-postadressene administreres av en administrator, og du må kontakte vedkommende hvis du vil endre leveringsadressen din.

En e-postadresse kan også vises under E-postadresser med formatet brukernavn@mittdomene.com.test-google-a.com under e-postadressen for Google Apps. Dette er en midlertidig e-postadresse, som du ikke trenger å bry deg om.