Mens vi utførte rutinemessig vedlikehold, ble en rekke brukere logget av Google-kontoene sine. Hvis du ble berørt av dette, kan du logge på igjen med det vanlige brukernavnet og passordet ditt på https://accounts.google.com. Hvis du ikke husker passordet eller av en annen grunn ikke får logget på, kan du gjenopprette kontopassordet ditt her. Av sikkerhetsgrunner kan ikke brukerstøtteavdelingen vår hjelpe deg med passordsproblemer.

Endre e-postadressen eller passordet for Google Apps

Hvis du er inne på Min konto-siden, kan du se at enkelte alternativer ser annerledes ut på en konvertert Google Apps-konto sammenlignet med en standard Google-konto. Nedenfor forklarer vi denne forskjellen.

Alternativer for gjenoppretting av passord

Du kan ikke angi tilbakestillingsalternativer for Google Apps-kontoen på denne siden. Domeneadministratoren har begrenset mulighetene for å endre passord. Dette er vanligvis tilfelle når Google Apps-kontoer administreres av en bedrift, organisasjon eller skole. Hvis du vil gjenopprette passordet, må du kontakte administratoren.

E-postadresser

Du kan ikke endre e-postadresser i Google Apps-kontoen. Dette skyldes at e-postadressene administreres av en administrator, og du må kontakte vedkommende hvis du vil endre leveringsadressen din.

En e-postadresse kan også vises under E-postadresser med formatet brukernavn@mittdomene.com.test-google-a.com under e-postadressen for Google Apps. Dette er en midlertidig e-postadresse, som du ikke trenger å bry deg om.