Ta den nye sikkerhetssjekken. Forbedre sikkerheten til Google-kontoen med en sjekk som tar to minutter.

Endre passordet eller e-postadressen du bruker for jobben, skolen eller en annen organisasjon

Hvis du er inne på Min konto-siden, kan du se at enkelte alternativer ser annerledes ut på en konvertert organisasjonskonto (for jobben, skolen eller en annen gruppe) sammenlignet med en standard Google-konto. Nedenfor forklarer vi denne forskjellen.

Alternativer for gjenoppretting av passord

Du kan ikke angi tilbakestillingsalternativer for kontoen din på denne siden. Domeneadministratoren har begrenset mulighetene for å endre passord. Dette skjer vanligvis når G Suite-kontoer administreres av en arbeidsplass, skole eller annen gruppe. Hvis du vil gjenopprette passordet, må du kontakte administratoren din.

E-postadresser

Du kan ikke endre e-postadressene for organisasjonskontoen din (for jobben, skolen eller en annen gruppe). Dette skyldes at e-postadressene administreres av en administrator, og du må kontakte vedkommende hvis du vil endre leveringsadressen din.

Det kan også hende du ser en e-post under E-postadresser med formatet brukernavn@mitt-domene.no.test-google-a.com under e-postadressen for organisasjonen din (jobben, skolen eller en annen gruppe). Dette er en midlertidig e-postadresse du ikke trenger å bry deg om.