Het e-mailadres of wachtwoord voor het account van je werk, school of andere organisatie wijzigen

Als je een omgezet account van je werk, school of een andere groep hebt en de instellingen van je Google-account bekijkt, zie je misschien dat sommige opties voor jou anders zijn dan in een standaard Google-account. De verschillen in instellingen worden hieronder toegelicht.

Opties voor wachtwoordherstel

Je kunt op deze pagina geen herstelopties voor je account instellen omdat de beheerder van je domein het wijzigen van wachtwoorden heeft beperkt. Dit gebeurt meestal als Google Workspace-accounts worden beheerd door je werk, school of een andere groep. Als je je wachtwoord wilt herstellen, neem je contact op met je beheerder.

E-mailadressen

Je kunt de e-mailadressen voor het account van je werk, school of andere groep niet bewerken. Dit komt omdat je e-mailadres wordt beheerd door een beheerder. Je moet dus contact opnemen met je beheerder als je het e-mailadres wilt wijzigen.

Je ziet onder E-mailadressen misschien ook een e-mailadres met de indeling gebruikersnaam@mijn-domein.com.test-google-a.com onder het e-mailadres van je werk, school of een andere organisatie. Dit staat voor een tijdelijk e-mailadres. Je hoeft je hierover geen zorgen te maken.