Pagina met accountinstellingen

Als u uw Google-accountpagina bekijkt, ziet u wellicht dat sommige opties verschillen voor een omgezet Google Apps-account en een standaard Google-account. De verschillen in instellingen worden hieronder toegelicht.

Opties voor wachtwoordherstel

U kunt het wachtwoord van uw Google Apps-account niet op deze pagina opnieuw instellen of herstellen, omdat de beheerder van uw domein het wijzigen van wachtwoorden heeft beperkt. Dit gebeurt vaak wanneer Google Apps-accounts worden beheerd door een bedrijf, organisatie of school. Als u uw wachtwoord wilt herstellen, neemt u contact op met uw beheerder.

E-mailadressen

U kunt uw e-mailadressen niet bewerken via uw Google Apps-account. Dit komt omdat uw e-mailadres wordt beheerd door een beheerder. U moet dus contact opnemen met uw beheerder als u dit e-mailadres wilt wijzigen.

Er kan ook een e-mailadres bij 'E-mailadressen' staan met het adres 'gebruikersnaam@mijn-domein.nl.test-google-a.nl' onder het e-mailadres voor Google Apps. Dit staat voor een tijdelijk e-mailadres; u hoeft zich hierover geen zorgen te maken.

Mijn producten

Hier staan de producten vermeld die u in uw account gebruikt. Het is mogelijk dat verschillende producten die u gebruikt, niet staan vermeld in het gedeelte 'Mijn producten'. Als u wilt dat alle producten die u gebruikt in dit gedeelte van de pagina met accountinstellingen worden weergegeven, moet u zich rechtstreeks aanmelden bij het betreffende product:

1. Ga naar de gewenste productpagina.
  2. Klik op 'Afmelden'.
  3. Meld u weer aan met het account waarvoor u het product in uw instellingen wilt laten weergeven.