Het e-mailadres of wachtwoord voor het account van uw werk, school of andere organisatie wijzigen

Als u een omgezet account van uw werk, school of een andere groep heeft en de instellingen van uw Google-account doorloopt, ziet u mogelijk dat sommige opties voor u anders zijn dan in een standaard Google-account. De verschillen in instellingen worden hieronder toegelicht.

Opties voor wachtwoordherstel

U kunt op deze pagina geen herstelopties voor uw account instellen omdat de beheerder van uw domein het wijzigen van wachtwoorden heeft beperkt. Dit gebeurt vaak wanneer G Suite-accounts worden beheerd voor uw werk, school of andere groep. Als u uw wachtwoord wilt herstellen, neemt u contact op met uw beheerder.

E-mailadressen

U kunt de e-mailadressen voor het account van uw werk, school of andere groep niet bewerken. Dit komt omdat uw e-mailadres wordt beheerd door een beheerder. U moet dus contact opnemen met uw beheerder als u het e-mailadres wilt wijzigen.

Er kan onder E-mailadressen ook een e-mailadres met de indeling gebruikersnaam@mijn-domein.com.test-google-a.nl worden weergegeven onder het e-mailadres van uw werk, school of andere organisatie. Dit staat voor een tijdelijk e-mailadres. U hoeft zich hierover geen zorgen te maken.

hc_author_accounts

Nick is Google Accounts-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder feedback achter over hoe hij de pagina kan verbeteren.