Uw e-mailadres of wachtwoord voor Google Apps wijzigen

Als u de pagina Mijn account bekijkt, ziet u mogelijk dat sommige opties anders zijn voor een geconverteerd Google Apps-account dan voor een standaard-Google-account. De verschillen in instellingen worden hieronder toegelicht.

Opties voor wachtwoordherstel

U kunt het wachtwoord van uw Google Apps-account niet op deze pagina opnieuw instellen of herstellen, omdat de beheerder van uw domein het wijzigen van wachtwoorden heeft beperkt. Dit gebeurt vaak wanneer Google Apps-accounts worden beheerd door een bedrijf, organisatie of school. Als u uw wachtwoord wilt herstellen, neemt u contact op met uw beheerder.

E-mailadressen

U kunt uw e-mailadressen niet bewerken via uw Google Apps-account. Dit komt omdat uw e-mailadres wordt beheerd door een beheerder. U moet dus contact opnemen met uw beheerder als u dit e-mailadres wilt wijzigen.

Er kan ook een e-mailadres bij 'E-mailadressen' staan met het adres 'gebruikersnaam@mijn-domein.nl.test-google-a.nl' onder het e-mailadres voor Google Apps. Dit staat voor een tijdelijk e-mailadres; u hoeft zich hierover geen zorgen te maken.

hc_author_ashley

Ashley is Google Accounts-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder feedback achter over hoe ze de pagina kan verbeteren.