Skift mailadresse eller adgangskode for din arbejdskonto, skolekonto eller for en anden organisationskonto

Hvis du går til indstillingerne for din Google-konto, bemærker du muligvis, at der er nogle anderledes valgmuligheder for dig på en konverteret arbejdskonto, skolekonto eller en anden gruppekonto i forhold til en almindelig Google-konto. Nedenfor kan du læse om forskellen på indstillingerne.

Valgmuligheder for gendannelse af adgangskode

Du kan ikke angive gendannelsesindstillinger for din konto på denne side, fordi din domæneadministrator har begrænset muligheden for at ændre adgangskode. Dette sker normalt, når Google Workspace-konti administreres af dit arbejde, din skole eller en anden gruppe. Hvis du vil gendanne din adgangskode, skal du kontakte administratoren.

Mailadresser

Du har ikke mulighed for at redigere dine mailadresser på din arbejds-, skole- eller anden gruppekonto. Dette skyldes, at din mailadresse administreres af en administrator, så du skal kontakte din administrator, hvis du vil ændre din leveringsadresse.

Du kan muligvis også se en mail under Mailadresser i formatet brugernavn@mit-domæne.com.test-google-a.com under mailadressen for din arbejds- eller skolekonto eller en anden organisationskonto. Dette er en midlertidig mailadresse, som du ikke behøver at bekymre dig om.