Canviar l'adreça electrònica o la contrasenya de la feina, del centre educatiu o d'una altra organització

Si navegueu per la pàgina El meu compte, és possible que detecteu que algunes opcions d'un compte convertit de la feina, del centre educatiu o d'un altre grup són diferents de les d'un compte de Google estàndard. Les diferències de configuració s'expliquen a continuació.

Opcions de recuperació de la contrasenya

No podeu configurar opcions de recuperació per al compte en aquesta pàgina perquè l'administrador del domini ha restringit els canvis de contrasenya. Normalment, això passa quan els comptes de G Suite els gestiona l'empresa, el centre educatiu o un altre grup. Si voleu recuperar la vostra contrasenya, contacteu amb l'administrador.

Adreces electròniques

No teniu l'opció d'editar les adreces electròniques del compte de la feina, del centre educatiu o d'un altre grup perquè les gestiona l'administrador, de manera que haureu de contactar-hi si voleu canviar la vostra adreça.

Pot ser que a la llista Adreces electròniques en veieu una amb el format nomusuari@elmeudomini.com.test-google-a.com, a sota de l'adreça electrònica del compte de la feina, del centre educatiu o d'una altra organització. Es tracta d'una adreça electrònica temporal, de la qual no us heu de preocupar.