Se'ns ha informat que s’ha tancat la sessió del compte de diversos usuaris de manera inesperada. Ho estem investigant, però no us preocupeu: no hi ha indicis que això estigui relacionat amb cap amenaça per a la seguretat dels comptes ni amb activitats de pesca (suplantació d'identitat). Torneu a iniciar la sessió a accounts.google.com i, si no recordeu la contrasenya, accediu a aquesta pàgina per recuperar-la. Si utilitzeu la verificació en dos passos, l'SMS amb el codi pot trigar a arribar-vos. Torneu-ho a provar o utilitzeu els codis de seguretat.

Canviar la contrasenya o l'adreça electrònica de Google Apps

Si navegueu per la pàgina El meu compte, és possible que detecteu que algunes opcions d'un compte de Google Apps convertit són diferents de les d'un compte de Google estàndard. Les diferències de configuració s'expliquen a continuació.

Opcions de recuperació de la contrasenya

No podeu configurar opcions de recuperació per al compte de Google Apps perquè l'administrador del domini ha restringit els canvis de contrasenya. Normalment, això passa quan els comptes de Google Apps estan gestionats per una empresa, per una organització o per una escola. Si voleu recuperar la vostra contrasenya, contacteu amb l'administrador.

Adreces electròniques

Al compte de Google Apps no teniu l'opció d'editar les adreces electròniques. La causa és que l'administrador gestiona la vostra adreça, de manera que haureu de contactar-hi si voleu canviar l'adreça d'enviament.

Pot ser que a la llista Adreces electròniques veieu un correu electrònic amb el format nomusuari@elmeudomini.com.test-google-a.com a sota de l'adreça electrònica de Google Apps. Es tracta d'una adreça electrònica temporal, de la qual no us heu de preocupar.