Canviar l'adreça electrònica o la contrasenya d'un compte de treball, d'un centre educatiu o d'una altra organització

Si consulteu la configuració del Compte de Google amb un compte convertit de treball, d'un centre educatiu o d'un altre grup, és possible que vegeu que algunes opcions són diferents de les d'un Compte de Google estàndard. Les diferències de configuració s'expliquen a continuació.

Opcions de recuperació de la contrasenya

No podeu configurar opcions de recuperació per al compte en aquesta pàgina perquè l'administrador del domini ha restringit els canvis de contrasenya. Normalment, això passa quan els comptes de Google Workspace estan gestionats per l'empresa, pel centre educatiu o per un altre grup. Si voleu recuperar la vostra contrasenya, contacteu amb l'administrador.

Adreces electròniques

No teniu l'opció d'editar les adreces electròniques del compte de treball, del centre educatiu o d'un altre grup perquè les gestiona l'administrador, de manera que haureu de contactar-hi si voleu canviar l'adreça d'enviament.

Pot ser que a la llista Adreces electròniques en vegeu una amb el format nomusuari@elmeudomini.com.test-google-a.com a sota de l'adreça electrònica del compte de treball, del centre educatiu o d'una altra organització. No us preocupeu, ja que es tracta d'una adreça electrònica temporal.