Pàgina de configuració de comptes

En navegar per la vostra pàgina de Comptes de Google, podeu trobar-vos que algunes opcions són diferents en un compte de Google Apps convertit en comparació d'un Compte de Google. Les diferències de configuració s'expliquen a continuació.

Opcions de recuperació de la contrasenya

No podeu configurar opcions de recuperació per al compte de Google Apps perquè l'administrador del domini ha restringit els canvis de contrasenya. Normalment, això passa quan els comptes de Google Apps estan gestionats per una empresa, per una organització o per una escola. Si voleu recuperar la vostra contrasenya, contacteu amb l'administrador.

Adreces electròniques

Al compte de Google Apps no teniu l'opció d'editar les adreces electròniques. La causa és que l'administrador gestiona la vostra adreça, de manera que haureu de contactar-lo si voleu canviar l'adreça de lliurament.

Pot ser que a la llista Adreces electròniques veieu un correu electrònic amb el format nomusuari@elmeudomini.cat.test-google-a.com a sota de l'adreça electrònica de Google Apps. Es tracta d'una adreça electrònica temporal, de la qual no us heu de preocupar.

Els meus productes

En aquesta secció, veureu els productes que utilitzeu al compte. Malauradament, pot ser que alguns productes no apareguin a la secció Els meus productes. Si voleu veure tots els productes que utilitzeu a la secció corresponent de la pàgina de configuració del compte, inicieu la sessió directament al producte:

1. Aneu a la pàgina del producte en qüestió.
  2. Feu clic a Tanca la sessió.
  3. Torneu a iniciar la sessió al compte per al qual voleu que el producte es mostri a la configuració.