Formulier voor accountherstel

Als u geen toegang kunt krijgen tot uw account en geen van uw andere herstelopties werkt, is uw laatste optie naar onze pagina voor wachtwoordondersteuning gaan en ons formulier voor accountherstel invullen. Geef uw gebruikersnaam op, typ de tekens in de vervormde afbeelding en klik op de link onder aan de volgende pagina om uw identiteit te verifiëren en het formulier te openen.

Neem de tijd om elk gedeelte van het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Het formulier is zo ontworpen dat niemand toegang tot uw account kan krijgen behalve uzelf.

Aangezien Google niet veel informatie over u verzamelt wanneer u zich aanmeldt voor een account, stellen we u vragen zoals wanneer u uw account heeft gemaakt, welke Google-services u gebruikt en wie u regelmatig e-mailt (als u Gmail gebruikt).

Als u het herstelformulier invult en de eerste poging niet slaagt, kunt u het opnieuw proberen (voor sommige gebruikers wordt ook een link voor aanvullende wachtwoordondersteuning weergegeven). Zorg ervoor dat u wacht tot u ons antwoord ontvangt voordat u een nieuwe melding verzendt. Belangrijk: geef bij elke poging zo veel mogelijk informatie op. Elke poging wordt apart beoordeeld.

Als u de toegang tot uw account niet kunt herstellen met het herstelformulier, kunt u een nieuw account maken. Gmail-gebruikersnamen kunnen niet opnieuw worden gemaakt. Als u Gmail gebruikt, moet u een nieuwe gebruikersnaam kiezen.

Waarom is het zo moeilijk een Google-account te herstellen?

Bij Google nemen we uw privacy en beveiliging bijzonder serieus. Daarom herstellen we de toegang tot een account alleen als we zeker weten dat we dit voor de echte eigenaar van het account doen. Omdat Google naar weinig persoonlijke gegevens vraagt bij het aanmelden voor een account, hebben we niet veel manieren tot onze beschikking om te verifiëren dat u de eigenaar van een account bent. De beste manier om te zorgen dat u weer toegang kunt krijgen tot uw account als de toegang wordt vergrendeld, is uw herstelopties actueel te houden. U kunt deze opties gebruiken op onze pagina voor wachtwoordondersteuning.