Formular til kontogendannelse

Hvis du ikke kan få adgang til din konto, og ingen af dine andre gendannelsesmuligheder virker, kan du, som sidste udvej, gå til siden med hjælp til adgangskoder og udfylde formularen til kontogendannelse. Angiv dit brugernavn, indtast de tegn, som vises i det forvrængede billede, og klik derefter på linket i bunden af den efterfølgende side for at bekræfte din identitet og få adgang til formularen.

Tag dig god tid til at udfylde hvert enkelt afsnit i formularen så grundigt som muligt. Formularen har til formål at sikre, at ingen andre end dig kan få adgang til din konto.

Da Google ikke indsamler en masse oplysninger om dig, når du opretter en konto, stiller vi dig spørgsmål, såsom hvornår du oprettede din konto, hvilke Google-tjenester, du bruger, og hvem du ofte sender e-mails til (Hvis du bruger Gmail).

Hvis du udfylder formularen til gendannelse, men gendannelsen ikke lykkes i første omgang, kan du prøve igen (Nogle brugere kan få vist et link til yderligere hjælp til adgangskoder). Vent, indtil du modtager vores svar, før du indsender en ny rapport. Vigtigt! Du skal altid forsøge at angive så mange oplysninger som muligt. Indsendte rapporter bedømmes uafhængigt af hinanden.

Hvis du ikke kan få adgang til din konto igen ved hjælp af formularen til gendannelse, kan du oprette en ny konto. Gmail-brugernavne kan ikke genoprettes, så hvis du bruger Gmail, skal du vælge et nyt brugernavn.