Återställningsadress

Du måste inte ange någon återställningsadress, men vi rekommenderar att du gör det. När du börjar logga in när du använder Google använder vi återställningsadressen för att kommunicera med dig under följande omständigheter:
  • Om vi måste bekräfta ditt användarnamn efter att du har skapat en adress
  • Om du inte kan logga in på Google
  • Om du har glömt ditt lösenord
  • Om ditt lagringsutrymme håller på att ta slut
  • Om vi måste varna dig om att ditt konto har använts för ovanlig aktivitet

Om du använder Gmail angav du kanske en återställningsadress när du skapade kontot. Om du inte använder Gmail är återställningsadressen den e-postadress som du angav när du registrerade dig för kontot (exempel: mittnamn@yahoo.com)

Så här ändrar du eller lägger till en återställningsadress:
  1. Besök sidan med inställningar för Google-konton.
  2. Rulla ned till rutan Logga in.
  3. Klicka på Återställningsmail.
  4. Lägg till din återställningsadress.
  5. Klicka på Klar.

Återställningsadressen ska vara en e-postadress som du använder regelbundet.