Återställningsadress

Du måste inte ange en återställningsadress, men om du gör det blir det enklare för dig att få åtkomst till kontot om du glömmer ditt lösenord eller om du får problem med att logga in. Vilken e-postadress ska jag använda?

Återställningsadressen ska vara en e-postadress som du använder regelbundet.

Om du använder Gmail angav du kanske en återställningsadress redan när du skapade kontot.

Om du inte använder Gmail är återställningsadressen den e-postadress som du angav när du registrerade dig för kontot (exempel: mittnamn@yahoo.com).

Så här ändrar du eller lägger till en återställningsadress:
  1. Öppna sidan Kontoinställningar.
  2. Välj E-post under Personliga uppgifter.
  3. Välj Redigera under Återställningsadress.
  4. Lägg till din återställningsadress.
  5. Klicka på Klart.
Så här använder vi din e-postadress
Vi använder återställningsadressen under följande omständigheter:
  • om vi måste bekräfta ditt användarnamn efter att du har skapat en adress
  • om du inte kan logga in på Google
  • om du har glömt ditt lösenord
  • om ditt lagringsutrymme håller på att ta slut
  • om vi måste varna dig på grund av ovanlig aktivitet i ditt konto.
hc_author_kelly

Kaley jobbar i supportteamet för Google Konton och det är hon som har skrivit den här hjälpsidan. Du får gärna ge förslag på hur artikeln kan förbättras nedan.