Opret et telefonnummer eller en mailadresse til gendannelse

Det kan være frustrerende at miste adgangen til sine mails, dokumenter og billeder. Det er derfor en god idé at tilføje en mulighed for kontogendannelse, så du er sikker på, at du fremover hurtigt, nemt og sikkert kan få adgang til din konto igen.

Det er ikke obligatorisk at angive en mailadresse eller et telefonnummer til gendannelse, men disse gør det nemmere at genoprette adgangen til din konto, hvis du glemmer din adgangskode eller bliver låst ude.

Hvis du har mistet adgangen til din konto, kan du forsøge at få adgang igen via vores formular til kontogendannelse.

Tilføj eller skift et telefonnummer til gendannelse

1. Log ind på siden "Telefonnummer til gendannelse" i Min konto.
  2. Herfra kan du:
    • Tilføje et telefonnummer til gendannelse.
    • Skifte dit telefonnummer til gendannelse: Vælg Rediger ud for dit telefonnummer.
  3. Følg vejledningen i den dialogboks, der åbnes.

Bemærk! Du skal bruge en mobiltelefon, der kan sende sms-beskeder.

Hvordan et telefonnummer til gendannelse kan forbedre beskyttelsen af din konto

Dit telefonnummer til gendannelse kan bruges til at:

• Udfordre andre, der prøver at få adgang til din konto uden din tilladelse
  • Sende dig en bekræftelseskode, så du kan få adgang til din konto, hvis du mister adgangen til den
  • Give dig en alternativ metode til at bekræfte, at du ejer kontoen
  • Advare dig om eventuelle trusler mod din kontos sikkerhed (f.eks. hvis din adgangskode ændres)

Få flere oplysninger om, hvordan telefonnumre anvendes.

Tilføj eller skift mail til gendannelse

1. Log ind på siden "Mail til gendannelse" i Min konto.
  2. Herfra kan du:
    • Tilføje en mail til gendannelse.
    • Skifte mail til gendannelse: Vælg Rediger Rediger ud for din mailadresse.
  3. Angiv din mailadresse til gendannelse.
  4. Vælg Udfør.
Hvilken mailadresse der skal bruges

Din adresse til gendannelse skal være en mailadresse, du bruger regelmæssigt.

Hvis du bruger Gmail, tilføjede du muligvis en mailadresse til gendannelse på din konto, da du oprettede den.

Hvis du ikke bruger Gmail, bruges den mailadresse, du brugte til at oprette din konto (f.eks. myusername@yahoo.com), som standardmail til gendannelse.

Denne mailadresse kan bl.a. bruges i følgende tilfælde
  • Når vi skal have bekræftet dit brugernavn, efter du har oprettet en adresse
  • Hvis du ikke kan logge ind på Google
  • Hvis du har glemt din adgangskode
  • Hvis du er ved at løbe tør for lagerplads.
  • Hvis vi skal advare dig om usædvanlige aktiviteter, hvor din adresse er involveret.