Opret et telefonnummer eller en e-mailadresse til gendannelse

Det kan være frustrerende at miste adgangen til sine e-mails, dokumenter og billeder. Tilføj muligheder for gendannelse for at sikre, at du hurtigt, nemt og sikkert kan komme ind på din konto igen.

Det er ikke nødvendigt at angive en e-mailadresse eller et telefonnummer til gendannelse, men ved at have et alternativ bliver det nemmere at genoprette adgangen til din konto, hvis du glemmer din adgangskode eller låses ude.

Hvis du har mistet adgangen til din konto, kan du prøve at få adgang igen via vores formular til kontogendannelse.

Tilføj eller skift et telefonnummer til gendannelse

1. Log ind på Min konto.
  2. Vælg Dine personlige oplysninger i sektionen "Personlige oplysninger og privatliv".
  3. Vælg Telefon.
  4. Herfra kan du:
    • Tilføje et telefonnummer til gendannelse: Vælg Tilføj telefonnummer til gendannelse under "Telefon til gendannelse".
    • Skifte dit telefonnummer til gendannelse: Vælg Rediger Rediger ud for dit telefonnummer. Vælg Opdater nummer i den dialogboks, der åbnes.
  5. Indtast dit telefonnummer, og følg vejledningen på skærmen.

Bemærk! Du skal bruge en mobiltelefon, der kan sende sms-beskeder.

Hvad vi bruger dit mobiltelefonnummer til

Vi bruger kun dit telefonnummer til gendannelse til at beskytte din konto. Vi bruger dit nummer til at:

• Udfordre personer, der prøver at få adgang til din konto uden din tilladelse
  • Sende dig en verifikationskode, således at du kan få adgang til din konto, hvis du nogensinde skulle miste adgangen til den
  • Angive en alternativ måde, hvorpå du kan bekræfte, at du ejer kontoen
  • Underrette dig om eventuelle trusler mod din kontos sikkerhed (f.eks. hvis din adgangskode er blevet ændret)
Hvad vi ikke bruger dit mobiltelefonnummer til

Medmindre du anmoder om det eller angiver dit mobiltelefonnummer på anden vis, bruger vi det ikke til andet end at beskytte din konto. Medmindre du beder os om det, vil vi aldrig:

• Sælge dit telefonnummer til andre virksomheder eller organisationer
  • Ringe til dig i en markedsføringsmæssig sammenhæng
  • Offentliggøre dit telefonnummer på nettet
Hvorfor mobiltelefoner er mere sikre

Din mobiltelefon er en mere sikker identifikationsmetode end din e-mailadresse til gendannelse eller et sikkerhedsspørgsmål, da du i modsætning til de to andre metoder er i fysisk besiddelse af din mobiltelefon.

Tilføj eller skift e-mail til gendannelse

1. Log ind på Min konto.
  2. Vælg Dine personlige oplysninger i sektionen "Personlige oplysninger og privatliv".
  3. Vælg E-mail.
  4. Herfra kan du:
    • Tilføje en e-mail til gendannelse: Vælg Tilføj e-mail til gendannelse ud for "E-mail til gendannelse".
    • Skifte din e-mail til gendannelse: Vælg din e-mailadresse ud for "E-mail til gendannelse".
  5. Angiv din e-mailadresse til gendannelse.
  6. Vælg Udfør.
Hvilken e-mailadresse der skal bruges

Din adresse til gendannelse skal være en e-mailadresse, du bruger regelmæssigt.

Hvis du bruger Gmail, tilføjede du muligvis en e-mailadresse til gendannelse til din konto, da du tilmeldte dig første gang.

Hvis du ikke bruger Gmail, er din adgangskode til gendannelse den e-mailadresse, du brugte til at oprette din konto (f.eks. mitbrugernavn@yahoo.com)

Sådan bruger vi din e-mailadresse
Vi bruger din e-mailadresse til gendannelse til at kommunikere med dig i følgende tilfælde:
  • Når vi skal have bekræftet dit brugernavn, efter du har oprettet en adresse.
  • Hvis du ikke kan logge ind på Google
  • Hvis du har glemt din adgangskode
  • Hvis du er ved at løbe tør for lagerplads.
  • Hvis vi skal advare dig om usædvanlige aktiviteter, hvor din adresse er involveret.