Konfigurer et telefonnummer eller en mailadresse til gendannelse

Tilføj oplysninger til kontogendannelse for at sikre, at du kan få adgang til din Google-konto, hvis du oplever ikke at kunne logge ind.

Tilføj gendannelsesmuligheder

Vigtigt! Hvis du bruger en konto gennem dit arbejde, din skole eller en anden gruppe, fungerer denne vejledning muligvis ikke. Kontakt din administrator for at få hjælp.

Sådan kan oplysninger til kontogendannelse hjælpe dig

Et telefonnummer eller en mailadresse til gendannelse giver dig mulighed for at nulstille din adgangskode, hvis:

• Du glemmer din adgangskode
  • En anden bruger din konto
  • Du er låst ude af din konto af en anden årsag

Tip! Hvis du ændrer dit telefonnummer eller din mailadresse til gendannelse, kan Google stadig tilbyde at sende bekræftelseskoder til dit tidligere telefonnummer eller din tidligere mailadresse til gendannelse i 7 dage. Det betyder, at du hurtigt kan beskytte dine indstillinger, hvis nogen begynder at bruge din konto uden din tilladelse.

Tilføj eller skift et telefonnummer til gendannelse

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed, og tryk på Google og derefter Administrer din Google-konto.
  2. Tryk på Sikkerhed øverst.
  3. Tryk på Telefonnummer til gendannelse under "Vores muligheder for at bekræfte din identitet". Du skal muligvis logge ind.
  4. Herfra kan du gøre følgende:
    • Tilføje et telefonnummer til gendannelse.
    • Skifte dit telefonnummer til gendannelse: Tryk på Rediger Rediger ud for dit telefonnummer.
    • Slette dit telefonnummer til gendannelse: Tryk på Slet Slet ud for dit telefonnummer.
  5. Følg vejledningen på skærmen.

Tip! Hvis du sletter dit telefonnummer til gendannelse, kan det stadig bruges til andre Google-tjenester. Gå til din konto for at administrere dine telefonnumre.

Sådan vælger du et telefonnummer til gendannelse

Brug en mobiltelefon, som:

• Kan modtage sms-beskeder
  • Kun tilhører dig
  • Du bruger regelmæssigt og har med på farten

Tilføj eller skift din mailadresse til gendannelse

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed, og tryk på Google og derefter Administrer din Google-konto.
  2. Tryk på Sikkerhed øverst.
  3. Tryk på Mailadresse til gendannelse under "Vores muligheder for at bekræfte din identitet". Du skal muligvis logge ind.
  4. Herfra kan du gøre følgende:
    • Tilføje en mailadresse til gendannelse.
    • Skifte eller slette din mailadresse til gendannelse.
  5. Følg vejledningen på skærmen.

Sådan vælger du en mailadresse til gendannelse

Vælg en mailadresse, som:

• Du bruger regelmæssigt
  • Ikke er den samme som den, du bruger til at logge ind på din Google-konto

Sådan bruges oplysninger til kontogendannelse

Oplysninger til gendannelse giver dig mulighed for at få adgang til din konto og hjælper med at beskytte din konto.

Telefonnummer til gendannelse

Dit telefonnummer til gendannelse kan bruges på følgende måder:

• Til at sende dig en kode, så du kan få adgang til din konto, hvis du oplever at blive låst ude
  • Til at blokere andre, så de ikke kan bruge din konto uden din tilladelse
  • Til at gøre det nemmere for dig at bevise, at kontoen tilhører dig
  • Til at underrette dig, hvis der registreres mistænkelig aktivitet på din konto

Hvis dit telefonnummer til gendannelse er det samme som et andet telefonnummer, du har føjet til din konto, kan det bruges til andre formål. Få flere oplysninger om, hvordan telefonnumre bruges.

Mailadresse til gendannelse

Din mailadresse til gendannelse kan bruges på følgende måder:

• Til at bekræfte dit brugernavn, når du har oprettet en mailadresse
  • Til at hjælpe dig med at logge ind på din konto, hvis du glemmer din adgangskode eller ikke kan logge ind af en anden årsag
  • Til at underrette dig, hvis du er ved at løbe tør for lagerplads
  • Til at underrette dig, hvis der registreres mistænkelig aktivitet på din konto

Løs problemer

Jeg kan ikke logge ind

Gå til siden om kontogendannelse, og besvar spørgsmålene, så godt du kan. Disse tips kan hjælpe.

Brug siden om kontogendannelse, hvis:

• Du har glemt din adgangskode.
  • Nogen har ændret din adgangskode.
  • Nogen har slettet din konto.
  • Du ikke kan logge ind af en anden årsag.

Tip! Prøv at gendanne dit brugernavn for at sikre, at det er den rigtige konto, du forsøger at logge ind på.

Jeg kan ikke redigere oplysningerne til gendannelse

Hvis der er noget anderledes ved den måde, du logger ind på, kan du muligvis ikke redigere dine oplysninger til gendannelse. Du kan prøve igen:

• På en enhed, hvor du normalt logger ind.
  • Fra en lokation, hvor du normalt logger ind.
  • Den efterfølgende uge fra den enhed, du bruger lige nu.