Configurar un número de telèfon o una adreça electrònica de recuperació

Perdre l'accés al correu electrònic, als documents i a les fotos pot ser molt frustrant. Per assegurar-vos que més endavant pugueu tornar al vostre compte d'una manera ràpida, fàcil i segura, afegiu-hi opcions de recuperació del compte.

No cal que proporcioneu una adreça electrònica o un número de telèfon de recuperació, però si en teniu serà més fàcil que pugueu tornar a accedir al compte si oblideu la contrasenya o si es bloqueja.

Si heu perdut l'accés al vostre compte, podeu provar de recuperar-lo mitjançant el nostre formulari de recuperació del compte.

Afegir o modificar un número de telèfon de recuperació

1. Inicieu la sessió a la pàgina "Telèfon de recuperació" d''El meu compte.
  2. Aquí podeu fer el següent:
    • Afegir un telèfon de recuperació.
    • Canviar el telèfon de recuperació: al costat del número de telèfon, seleccioneu Edita.
  3. Seguiu les instruccions del quadre que es mostra.

Nota: heu de fer servir un telèfon mòbil que pugui rebre missatges de text.

Com pot protegir el vostre compte un número de telèfon de recuperació

A continuació us indiquem per a què podem fer servir el vostre número de telèfon de recuperació:

• Posar a prova les persones que intentin accedir sense permís al vostre compte.
  • Enviar-vos un codi de verificació perquè pugueu accedir al vostre compte si mai hi perdeu l'accés.
  • Proporcionar-vos una altra manera de verificar que el compte és vostre.
  • Avisar-vos d'una possible amenaça en la seguretat del vostre compte (per exemple, quan es canvia la contrasenya).

Obteniu més informació sobre com s'utilitzen els números de telèfon.

Afegir o modificar una adreça electrònica de recuperació

1. Inicieu la sessió a la pàgina "Adreça electrònica de recuperació" d'El meu compte.
  2. Aquí podeu fer el següent:
    • Afegir una adreça electrònica de recuperació.
    • Canviar l'adreça electrònica de recuperació: al costat de l'adreça electrònica, seleccioneu Edita Edita.
  3. Escriviu la vostra adreça electrònica de recuperació.
  4. Seleccioneu Fet.
Quina adreça electrònica s'ha d'utilitzar

L'adreça de recuperació hauria de ser una adreça electrònica que feu servir habitualment.

Si feu servir Gmail, és possible que, en iniciar la sessió per primera vegada, hàgiu afegit una adreça electrònica de recuperació.

Si no feu servir Gmail, l'adreça predeterminada de recuperació és l'adreça electrònica que vau utilitzar per registrar-vos al compte (per exemple: elmeuusuari@yahoo.com).

A continuació us indiquem per a què podem fer servir l'adreça electrònica:
  • Confirmar el vostre nom d'usuari després que creeu una adreça.
  • Si no podeu iniciar la sessió a Google.
  • Heu oblidat la contrasenya
  • Si esteu a punt de quedar-vos sense espai d'emmagatzematge.
  • Quan hàgim d'alertar-vos sobre qualsevol activitat inusual que impliqui la vostra adreça.